Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ισχυρό μήνυμα … ενότητας

«Νέα εποχή» στις σχέσεις των Ιερών Μητροπόλεων Τρίκκης και Σταγών και Σταγών και Μετεώρων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σε …δεύτερη μοίρα πέρασε σήμερα το μεσημέρι, η κοπή της πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

«Πρωταγωνιστής» της εκδήλωσης, ήταν ο νέος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος που αποκάλεσε τον παρόντα στην εκδήλωση Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο ως «πραγματικό αδερφό» και πρόσθεσε «αδερφό όχι τυπικά, τον αισθάνομαι αδερφό, είμαστε μια καρδιά, μια ψυχή, ένα σώμα»…

Η αναφορά αυτή του κ. Θεόκλητου, προφανώς πέρα από το ισχυρό μήνυμα ενότητας που εξέπεμψαν οι 2 Μητροπόλεις, τις βάζει σε μια «νέα εποχή» στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας την περίοδο όπου οι 2 Μητροπόλεις βρισκόταν σε …απόσταση.

Στα της εκδήλωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, επισήμανε με …νόημα την «αποψίλωση» του δυναμικού της Περιφερειακής Ενότητας «χάσαμε το 40% των υπαλλήλων» και πρόσθεσε «παρά το γεγονός αυτό, οι υπάλληλοι δεν επέτρεψαν να φανεί το κενό», δίνοντας δημόσια εύσημα στην προσπάθεια που καταβάλλουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ταυτόχρονα για ακόμη μια χρονιά, κράτησε …επτασφράγιστο μυστικό στο τι αντιστοιχούσαν τα φλουριά της πρωτοχρονιάτικής πίτας…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή