Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αιτήσεις για επανόρθωση ζημιών κεφαλαίου σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις από τον Daniel

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι ο ΕΛ.Γ.Α. Λάρισας γνωστοποιεί πως εκδόθηκαν η Υπουργική Απόφαση και η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπομέτρου 5.2.

Το καθεστώς εφαρμόζεται στις ΠΕ Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας και Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel και τις πυρκαγιές του Ιουλίου 2023, την περιοχή του Δήμου Δομοκού της ΠΕ Φθιώτιδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που επλήγη από την κακοκαιρία Daniel, καθώς και στους Δήμους Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου της ΠΕ Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που επλήγησαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά του Αυγούστου 2023.

Παρέχει στήριξη για επανόρθωση ζημιών κεφαλαίου σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις που αφορούν την αα) ανασύσταση ζημιών ζωικού κεφαλαίου και αβ) αποκατάσταση ζημιών παγίου κεφαλαίου και εξοπλισμού.

Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης, θα γίνεται μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Αγροτικής Ανάπτυξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.opsaa.gr/RDIIS, από  07/3/2024, ημέρα Πέμπτη έως την 30/4/2024 ημέρα Μ. Τρίτη  και ώρα 15:00.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή