Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κ. Μητσοτάκης: Δριμύ κατηγορώ για την απόπειρα υποβάθμισης του θεσμού της Ελληνικής Δικαιοσύνης

   Λόγο για απόπειρα υποβάθμισης του θεσμού της Δικαιοσύνης έκανε ο Κ. Μητσοτάκης, με αφορμή τις ονομαστικές απειλές που εξαπέλυσε υπουργός της κυβέρνησης σε βάρος εισαγγελέων και ανακριτών, επειδή σύμφωνα με αυτόν δεν έφεραν εις πέρας το έργο τους σαν δικαστές, έχοντας και την κάλυψη του πρωθυπουργού.

   Επίσης, ο Κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ για την κατάσταση προσώπου που έχει σε βάρος του κατηγορίες, σε προστατευόμενο μάρτυρα, ενώ ανέφερε πως η διάκριση των εξουσιών και οι δημοκρατικοί θεσμοί βάλλονται και είναι ανάγκη η υπεράσπισή τους από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και τους δικαστές ,τους οποίους και κάλεσε να συσπειρωθούν προς την κατεύθυνση της ύψωσης αναστήματος για την διατήρηση της αξιοπιστίας, του κύρους των θεσμών και της ανεξαρτησίας της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

   Υπήρξε τέλος, η διαβεβαίωση από τη μεριά του Κ. Μητσοτάκη, ότι πρόκειται να προασπίσει το Κράτος Δικαίου με όλες του τις δυνάμεις, το οποίο φαίνεται να υποσκάπτεται με τη συναίνεση της ίδιας της κυβέρνησης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή