Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Και Μαρκόφσκι-Άντρονικ ο ΑΟΤ

» Η Π.Α.Ε ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοίνωσε μία δυνατή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, τον Illya Markovskyy. Ο ταλαντούχος κεντρικός επιθετικός, είναι δεξιοπόδαρος, ύψους 1,81 και γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1997 στην Ουκρανία.  

Ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ και έρχεται ως δανεικός έως το τέλος της σεζόν στην ομάδα μας. Ο νεαρός παίκτης, 21 ετών, μετράει δύο συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ19 φορώντας τη φανέλα της χώρας του. Στην Ουκρανία έχει παίξει για την Chornomorets Odessa II , στη Σλοβενία για την πρώτη κατηγορία στην NK Rudar Velenje ενώ από το 2018 φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ ξεκινώντας από την κατηγορία Κ19 και συνεχίζοντας με την ομάδα νέων Κ20 με την οποία σκόραρε 8 γκολ σε 11 παιχνίδια την περσινή  χρονιά που η ομάδα κέρδισε το τίτλο του αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.»

» Η Π.Α.Ε ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοίνωσε την προσθήκη του David Andronic στο ρόστερ της ομάδας. Ο Μολδαβός αμυντικός μέσος, παίζει και με τα δύο πόδια και έχει ύψος 1.86. Είναι 23 ετών και έχει γεννηθεί στις 9 Ιουλίου 1995 στο Chișinău.

Ο νεαρός παίκτης έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Μολδαβίας με την Κ21 και Κ19 σε συνολικά επτά παιχνίδια. Επιπλέον έχει σταθερή παρουσία στη Divizia Nationala, στο Πρωτάθλημα Μολδαβίας φορώντας τη φανέλα της CSF Speranta Nisporeni, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στη χώρα του για την FC Veris Chisinau και την FC Saxan Ceadir-Lunga. Ακόμη έχει δώσει το παρόν στο Πρωτάθλημα της Λιθουανίας, με την Atlantas Klaipeda το 2017, στο οποίο μετράει και ένα τέρμα. Τέλος,  πέρασμα έχει κάνει και από τη Super League με την μέχρι πρότινος ομάδα του, Π.Α.Σ. Λαμία 1964.»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή