Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κακός ο ΑΟΤ στην πρεμιέρα έχασε από την Δόξα Δράμας 3-2

Πολύ κακό παιχνίδι από πλευράς Α Ο Τρίκαλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της φουτμπολ λιγκ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Δόξα Δράμας που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο με σκορ 3-2 και απογοήτευσε τους φιλάθλους που πήγαν στο στάδιο να δουν το παιχνίδι.
 
Απίστευτα αμυντικά λάθη με την Δόξα να τα εκμεταλλεύεται και να σκοράρει τρία γκολ , λάθη που δεν γίνονται ούτε σε τοπικές κατηγορίες. Την μια φορά ο στόπερ έβλεπε τον επιθετικό με τα μάτια και ο αντίπαλος παίκτης «κρέμαγε» από μακρυά τον τερματοφύλακα, την άλλη ο άλλος στόπερ άφησε την μπάλα και την πήρε ο αντίπαλος επιθετικός με αποτέλεσμα νέο τέρμα και την πρώτη φορά ο Μεγαλοχωρίτης Βαγγέλης Ανδρέου που απορρίφθηκε από τα Τρίκαλα το περασμένο καλοκαίρι άνοιγε το σκορ με προβολή στην άμυνα των Τρικάλων.

Γενικώς η ομάδα των Τρικάλων δεν έπεισε κανέναν ότι μπορεί να κάνει υπέρβαση και φέτος εκτός αν η συνέχεια μας διαψεύσει . Υπάρχουν θέματα τα οποία «φωνάζουν » από το καλοκαίρι και από τα φιλικά , δεν έχει διορθωθεί κάτι , η ομάδα δέχεται πάρα πολύ εύκολα γκολ σε κάθε ματς. Αργές κινήσεις στον χώρο του κέντρου και ακόμη πιο αργές οι τοποθετήσεις πίσω μια ομάδα με πίεση ψηλά όπως ήταν η Δόξα έφυγε ένα εύκολο τρίποντο από τα Τρίκαλα. Λάθη και τακτικά , άλλοι παίκτες που ξεκίνησαν ήταν σε άσχημη μέρα, άλλοι που μπήκαν και άλλοι που άλλαξαν θέσεις όπως ο Ράντι που ήταν «όαση» βελτίωσαν κάπως την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ομάδα στα πρώτα 10΄λεπτά έκανε τέσσερα φάουλ και έδωσε δύο κόρνερ έξω από την περιοχή της  και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει την δουλειά του και να βάλει νωρίς γκολ.

ΤΑ ΓΚΟΛ

6΄0-1. Κόρνερ ο Κρουζ το  από δεξιά πετάχτηκε ο Βαγγέλης Ανδρέου ο Μεγαλοχωρίτης στόπερ της Δόξας και με προβολή σκόραρε.
Στο 10΄ 1-1. Αντέδρασαν γρήγορα τα Τρίκαλα αλλά μέχρι εκεί. Κόρνερ από αριστερά ο Γκόλιας σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους ο Ρούνεϊ και με κεφαλιά βρήκε δίχτυα.

Στο 26΄ 1-2. Ο Γκότοβος δεν κατάφερε να κόψει τον Πέρεθ, απλά τον έβλεπε και ο επιθετικός πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ταϊρη ο οποίος προτίμησε να βγει μακρυά από την εστία του κάτι που και αυτό ήταν ένα λάθος.

Στο 51΄1-3. Απίστευτη λάθος εκτίμηση του Κέζου που άφησε την μπάλα λίγο πάνω από την μεσαία γραμμή να περάσει αντί να διώξει, την πήρε ο Πέρεθ μπήκε και σούταρε, ο Ταϊρης απέκρουσε και ο επερχόμενος Κρουζ το γκολ ανενόχλητος καθώς ποιος…γρήγορος αμυντικός των Τρικάλων να προλάβει.

Στο 77΄το 2-3. Κόρνερ ο Ράντι στο δεύτερο δοκάρι, ο Γκότοβος πήρε την κεφαλιά και μείωσε για τα Τρίκαλα.

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Στο 4΄ σουτ ο Κρουζ έβγαλε σωτήρια σε κόρνερ ο Ταϊρης.

Στο 23΄κόρνερ ο Κρουζ κεφαλιά ο Ανδρέου η μπάλα άουτ.

Στο 37΄ζήτησαν πέναλτι τα Τρίκαλα σε πέσιμο του Ράντι στην περιοχή , δεν ήταν όμως.

Στο 63΄σουτ μακρινό ο Ριζογιάννης άστοχο.

Στο 64΄πάλι ο Ανδρέου προωθήθηκε προβολή παραλίγο να σκοράρει.

Στο 74΄ η πρώτη καλή φάση για τον ΑΟΤ πέρα από τα γκολ. Ο Συμελίδης στην περιοχή το σουτ αλλά ήταν ιδιαίτερα άστοχο.

Στο 76΄γυριστό βολέ ο Μακρίδης απέκρουσε σωτήρια ο Πίτκας της Δόξας.

Α Ο Τρίκαλα  (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας (67′ Νιάρος), Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκατσολάρι (67′ Μακρίδης), Ράντι, Γιουκαρής, Βανκεβάι, Συμελίδης, Σταματάκος (46′ Κέζος).

Δόξα Δράμας (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Σιώπης, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Ριζογιάννης, Μάρτινς (89′ Νατσιόπουλος), Κρουθ (77′ Κρητικός), Μακρής, Πατράλης, Πέρεθ (71′ Καψάλης).

Διαιτητές : Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου)
4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Κρουζ (Δόξα), Ριζογιάννης (Δόξα), Πίτκας (Δόξα), Συριόπουλος ( ΑΟΤ), Πενταυράκης (Δόξα).

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή