Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κάλαντα του Μουσικού Σχολείου στην Π.Ε. Τρικάλων

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αντιπροσωπεία του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη και των Περιφερειακών Συμβούλων κ. Μπάρδα και κ. Τσίγκα.

Η παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα του σχολείου συνοδευόμενοι από τις υπεύθυνες αυτών κα. Κοσβύρα Δήμητρα και κα. Κοσβύρα Μαρία καθώς και τους καθηγητές τους κ. Κωστάκη Χρήστο Υποδιευθυντή του σχολείου κα. Αργυροπούλου Ελένη, κα .Σούλα Νικολέτα, και κ. Γοράκη Κων/νο, έψαλλαν παραδοσιακά και σύγχρονα κάλαντα με ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση μεταφέροντας το εορταστικό κλίμα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ενθουσιασμένος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους συνοδούς καθηγητές για την επίσκεψη τους και συνέχισε:

«Να σας συγχαρώ για την σημερινή σας παρουσία εδώ, που αποδεικνύει ότι τηρείτε και σέβεστε τα παραδοσιακά έθιμα του λαού μας, και οι λαοί που συνεχίζουν τις παραδόσεις τους έχουν μέλλον. Εύχομαι η γέννηση του θεανθρώπου να φέρει υγεία, ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας.»

Τέλος μετέφερε τις θερμότερες ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με παραδοσιακά γλυκίσματα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή