Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Kαλές εντυπώσεις απέσπασαν από τη Λάρισα οι Σέρβοι δημοσιογράφοι

   Εντυπωσιασμένοι και ευχαριστημένοι έμειναν οι Σέρβοι δημοσιογράφοι και οι τουριστικοί παράγοντες με την εικόνα της Λάρισας και την αγορά της ,οι οποίοι βρίσκονταν στη Λάρισα για μία παρουσίαση στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. Πέραν αυτού, φάνηκε να είναι ενημερωμένοι και για βαθύτερα και πιο εξειδικευμένα θέματα της περιοχής γεγονός που φανερώνει την ελκυστικότητα και την απήχηση  που έχει η περιοχή στους ξένους πληθυσμούς.

   Συγκεκριμένα, εντυπωσιάστηκαν από τα μνημεία της περιοχής, τη φυσική ομορφιά των παραλίων και τις γευστικές προκλήσεις. Οι κυρίες της αποστολής όμως που είναι η πλειοψηφία εντυπωσιάστηκαν και από την αγορά της Λάρισας. Μάλιστα δεσμεύτηκαν να κάνουν τη δική τους… εξόρμηση.

Καθότι διαβασμένοι και σε άλλα πιο ειδικά θέματα, γνώριζαν για την ανάπτυξη κέντρων αποκατάστασης στη Λάρισα και μάλιστα ρώτησαν πως ο δικός τους ασφαλιστικός φορέας θα μπορούσε να κάνει συμβάσεις με αυτά τα κέντρα για την υποδοχή ασθενών. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο φαίνεται να ανοίγεται διάπλατα και πόρτα για την ανάπτυξη ιατρικού τουρισμού με την Σερβία.

Μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια έδειξαν όταν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης αναφέρθηκε στη δρομολόγηση του Αντικαρκινικού Κέντρου στην Λάρισα που θα φέρει τεχνολογία από το CERN.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή