Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Καλή εμφάνιση του ΓΑΣ Τρικάλων «Ο Ζευς» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Διεξήχθη στην Κατερίνη το περασμένο  Σαββατοκύριακο, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων – Νεανίδων (Κ 20) με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Σε ορισμένα αγωνίσματα έγιναν εξαιρετικές επιδόσεις, ένα εκ των οποίων ήταν και τα 400 μέτρα με εμπόδια που τρείς δεκαεξάχρονες αθλήτριες σημείωσαν εξαιρετικούς χρόνους. Μία από τις παραπάνω αθλήτριες ήταν και η αθλήτρια του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Ο ΖΕΥΣ» Μητσιούλη Βασιλική-Παρασκευή (αθλήτρια του προπονητή Λουκά Κοντονάσιου) η οποία με νέο ατομικό ρεκόρ 62΄΄06 (παλαιό ρεκόρ 62΄΄25) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.
 
Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν και οι αθλήτριες του παραπάνω προπονητή  στην μεγάλη σκυταλοδρομία 4Χ400 μέτρα, αποτελούμενες από τις Όκκα Βασιλική , Βαγενά Αναστασία- Νικόλ, Χατζή Μαρία-Ευανθία, και Μητσιούλη Βασιλική-Παρασκευή, πέτυχαν νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 4΄06΄΄00 και για πολύ λίγο δεν ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο αγώνισμά τους.
 
Ακόμη αγωνίστηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους και οι εξαιρετικές αθλήτριες των προηγούμενων χρόνων Μπετσιμέα Παυλίνα-Στυλιανή και Κέφου Ραφαηλία στο αγώνισμα της σφυροβολίας, που λόγω της πλημμελούς προετοιμασίας τους  εξ αιτίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, κατετάγησαν στην 8η και 11η  θέση αντίστοιχα και επιδόσεις 42,47 μέτρα, και 40,05 μέτρα.
 
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού των αθλητών του ΓΑΣ ΖΕΥΣ είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-Γυναικών που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Λάρισα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή