Ίκαροι Τρικάλων: Επιστολή διαμαρτυρίας και αποχή από το εφηβικό πρωτάθλημα

30 Dec 2017 Αθλητικα

Η ομάδα των Ικάρων από φέτος αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, παίζοντας στη μισή σχεδόν Ελλάδα και έχοντας σε συντριπτική πλειοψηφία Τρικαλινούς αθλητές, συμβάλλει στην ανάδειξη Τρικαλινών αθλητών σε Πρωταθλήματα εθνικής εμβέλειας και υψηλού επιπέδου αλλά και στην συνεχόμενη αναφορά της πόλης μας σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μετά από μία τεράστια προσπάθεια τεσσάρων μηνών τα αποτελέσματα είναι φανερά σε όλους τους τομείς. Η πόλη των Τρικάλων αξίζει να υπερηφανεύεται για την ομάδα των Ικάρων.

Στα πλαίσια λοιπόν του προγραμματισμού της ομάδας ο προπονητής αποφάσισε για μερικές μέρες την ξεκούραση των αθλητών ενόψει της Πρωτοχρονιάς, δίνοντας ολιγοήμερη άδεια στους αθλητές. Μέλη της ομάδας είναι και τέσσερα παιδιά-έφηβοι οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την άδεια θα απουσιάζουν οικογενειακώς από την πόλη των Τρικάλων έως την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018. Αυτοί οι αθλητές είναι βασικοί στη σύνθεση της εφηβικής ομάδας των Ικάρων.

Ζητήσαμε λοιπόν από την τοπικούς διοργανωτές την ολιγοήμερη (5 ημέρες) αναβολή του αγώνα εφηβικού τουρνουά που ορίστηκε χωρίς την συγκατάθεση μας στις 30/12 /17 με αντίπαλο την ομάδα της Φαλώρειας και δυστυχώς εισπράξαμε την άρνηση και των τοπικών διοργανωτών και της αντίπαλης ομάδας.

Εξάλλου υπήρξε για το ίδιο τουρνουά ολιγοήμερη μετάθεση άλλου αγώνα!!!

Αποφασίσαμε λοιπόν την αποχή μας από τέτοιου είδους τουρνουά που αποκλειστικό σκοπό δεν έχει την ανάδειξη του αθλήματος και των αθλητών αλλά την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών. Θεωρούμε εξάλλου ότι η διαδρομή του καθενός στο χώρο του αθλήματος που αγαπούμε (ΜΠΑΣΚΕΤ) φαίνεται και αποδεικνύεται καθημερινά.

Με εκτίμηση
Σκρέτας Κώστας
Πρόεδρος Δ.Σ.

 

admins
Author: admins

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …