Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ίκαροι Τρικάλων: Επιστολή διαμαρτυρίας και αποχή από το εφηβικό πρωτάθλημα

Η ομάδα των Ικάρων από φέτος αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, παίζοντας στη μισή σχεδόν Ελλάδα και έχοντας σε συντριπτική πλειοψηφία Τρικαλινούς αθλητές, συμβάλλει στην ανάδειξη Τρικαλινών αθλητών σε Πρωταθλήματα εθνικής εμβέλειας και υψηλού επιπέδου αλλά και στην συνεχόμενη αναφορά της πόλης μας σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μετά από μία τεράστια προσπάθεια τεσσάρων μηνών τα αποτελέσματα είναι φανερά σε όλους τους τομείς. Η πόλη των Τρικάλων αξίζει να υπερηφανεύεται για την ομάδα των Ικάρων.

Στα πλαίσια λοιπόν του προγραμματισμού της ομάδας ο προπονητής αποφάσισε για μερικές μέρες την ξεκούραση των αθλητών ενόψει της Πρωτοχρονιάς, δίνοντας ολιγοήμερη άδεια στους αθλητές. Μέλη της ομάδας είναι και τέσσερα παιδιά-έφηβοι οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την άδεια θα απουσιάζουν οικογενειακώς από την πόλη των Τρικάλων έως την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018. Αυτοί οι αθλητές είναι βασικοί στη σύνθεση της εφηβικής ομάδας των Ικάρων.

Ζητήσαμε λοιπόν από την τοπικούς διοργανωτές την ολιγοήμερη (5 ημέρες) αναβολή του αγώνα εφηβικού τουρνουά που ορίστηκε χωρίς την συγκατάθεση μας στις 30/12 /17 με αντίπαλο την ομάδα της Φαλώρειας και δυστυχώς εισπράξαμε την άρνηση και των τοπικών διοργανωτών και της αντίπαλης ομάδας.

Εξάλλου υπήρξε για το ίδιο τουρνουά ολιγοήμερη μετάθεση άλλου αγώνα!!!

Αποφασίσαμε λοιπόν την αποχή μας από τέτοιου είδους τουρνουά που αποκλειστικό σκοπό δεν έχει την ανάδειξη του αθλήματος και των αθλητών αλλά την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών. Θεωρούμε εξάλλου ότι η διαδρομή του καθενός στο χώρο του αθλήματος που αγαπούμε (ΜΠΑΣΚΕΤ) φαίνεται και αποδεικνύεται καθημερινά.

Με εκτίμηση
Σκρέτας Κώστας
Πρόεδρος Δ.Σ.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή