​Καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων 65χρονος στη Λάρισα

12 Feb 2019 Λάρισα

Συνολική ποινή κάθειρξης 10 χρόνων, χρηματική ποινή 70.000 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 8 χρόνιαεπέβαλε χθες το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Βόλου σε 65χρονο Λαρισαίο, για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής σε ανήλικους. Επίσης το Δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα ο 65χρονος συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος από την Λάρισα, να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο πρώην δημόσιος υπάλληλος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής με ανήλικο, που συμπλήρωσε τα 10 αλλά όχι τα 15 έτη, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 15 έτη κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση έλαβε χώρα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, με τον 65χρονο να στέλνει μηνύματα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε 4 ανήλικες, όπως «αγαπησιάρα», «είσαι χαδιάρα» και άλλες φράσεις, σεξουαλικού περιεχομένου. Η μητέρα μίας εκ των τεσάρρων ανηλίκων ανέφερε ότι ο 65χρονος εμφανιζόταν ως ψυχολόγος στις κοπέλες. Εκείνη κατάλαβε ότι κάτι έτρεχε το πάσχα εκείνης της χρονιάς, όταν και βρήκε 100 ευρώ στην τσάντα της κόρης της, πράγμα που ήταν περίεργο καθώς εκείνη δεν της έδινε χρήματα. Ακόμη, η μητέρα κατέθεσε στο Δικαστήριο πως η κόρη της είχε πάει τρεις φορές με μια φίλη της στο σπίτι του 65χρονου και έφαγαν.

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …