Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κατέκτησε το κύπελλο Θεσσαλίας Βόλεϊ η ΑΕΛ

Σε ένα  σχεδόν κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ διεξήχθη ο Μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ανδρών ΕΣΠΕΚΕΛ μεταξύ των ομάδων της ΑΕ. ΛΑΡΙΣΑΣ και της  Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ .

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ, οι δύο ομάδες πάλεψαν για τον πρώτο φετινό τίτλο, αποζημίωσαν με το παραπάνω όλους όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση ,κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον  ,  με νικήτρια ομάδα και κυπελλούχο  τελικά στο τάι μπρέικ, την  ομάδα της Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ .

Στο άλλο παιχνίδι του Μικρού τελικού που διεξήχθη στο Δημοτικό κλειστό του  Τυρνάβου,μεταξύ των ομάδων της Ακαδημίας Τυρνάβου και της ΑΡΓΩ Βόλου,  νικήτρια ομάδα αναδείχθει η ομάδα της ΑΡΓΩ  κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση .

Τις απονομές  έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ  Πατσιαούρας  Αστέριος , ο Γ.Γραμματέας  Ακριβούλης Βασίλειος  και το μέλος Τίκας Βασίλειος, οι οποίοι έδωσαν τα συγχαρητήρια στις συμμετέχουσες ομάδες για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους ,ευχόμενοι επίσης σε όλους αθλητές -παράγοντες, να έχουν μία καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να συνεχίσουν όλοι την χρονιά να  προσφέρουν το ίδιο καλό θέαμα. Το παρόν στον μικρό τελικό έδωσε και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ  Κος Μπεκιάρης Βασίλειος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή