​Κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών ο Γιώργος Ηλιάδης

Την εμπιστοσύνη των απλών πολιτών κερδίζει μέρα με την ημέρα ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης, κάτι που διαφαίνεται από το κλίμα που επικρατεί στις περιοδείες που πραγματοποιεί σε καθημερινό επίπεδο. 

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στη λαϊκή και στην αγορά της Φαρκαδόνας όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη εκτίμηση, αναδεικνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη δυναμική του σε αυτή την εκλογική μάχη.

Ο Γιώργος Ηλιάδης για ακόμα μια φορά άκουσε προσεκτικά ανησυχίες και προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παραγωγοί, οι μικροπωλητές, οι καταστηματάρχες και οι πολίτες, αφού η οικονομική κρίση τους έχει «γονατίσει». 
Για ακόμα μια φορά επανέλαβε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους και αρωγός στην καταπολέμηση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν.  Και αυτό πια έχει γίνει αντιληπτό από τους πολίτες που δε σταματούν να εκφράζουν την ενεργή στήριξη τους προς το πρόσωπό του σε κάθε βήμα και σε κάθε κίνηση. 

«Έχουμε επεξεργασθεί και καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικής για τους αγρότες και την ύπαιθρο» τόνισε με έμφαση, αναφερόμενος στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγή για μία καλύτερη και ελπιδοφόρα προοπτική για τον αγροτικό τομέα και την ελληνική περιφέρεια. 

Προτάσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων,  την επανεξέταση τη φορολόγησης των αγροτών με προοδευτική μείωση του φόρου εισοδήματος, την αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το φορολογητέο εισόδημα, τη μείωση του κόστους παραγωγής με έμφαση στα αγροτικά εφόδια και έργα  υποδομής και το κυριότερο την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων και του πρωτογενούς τομέα για μία δεύτερη ευκαιρία στους αγρότες. Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή