Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κινηματογραφική απόδραση αλλοδαπών κρατουμένων

Πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, φαίνεται ότι είχαν αλλοδαποί κρατούμενοι, οι οποίοι απέδρασαν από το τμήμα μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη, τα ξημερώματα. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένας από τους αλλοδαπούς έκανε πως είχε πρόβλημα με το στομάχι του, ζητώντας από τον δεσμοφύλακα να του δώσει τον σάκο του, που ήταν εκτός του κελιού, καθώς μέσα είχε φάρμακο που χρειαζόταν.

Ο αστυνομικός άνοιξε το κελί και συνόδευσε τον κρατούμενο ως τον σάκο, χωρίς όμως ο κρατούμενος να βρει κάποιο φάρμακο. Όταν επέστρεψε τον κρατούμενο στο κελί, εκείνος έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, ακινητοποιώντας τον αστυνομικό, τον οποίο και κράτησε όμηρο, μαζί με έναν ακόμη αστυνομικό.

Στη συνέχεια, οι 4 κρατούμενοι φέρονται να διέφυγαν από την εσωτερική σκάλα του κτιρίου, πριν ακινητοποιήσουν μία αστυνομικό που έκανε εξωτερική περιπολία με περιπολικό και της πάρουν το όχημα, ενώ ακολούθως μετέβησαν στην κεντρική σκοπιά, αφαιρώντας το όπλο του σκοπού.

Οι 3 από τους κρατουμένους είναι οι ταραξίες του Κορυδαλλού, με τον 4ο να μην έχει σχέση με αυτούς, αλλά να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες για να αποδράσει. Οι 3 ταραξίες του Κορυδαλλού διαφεύγουν της σύλληψης, ενώ ο 4ος συνελήφθη λίγο αργότερα σε κεντρική λαχαναγορά στου Ρέντη.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή