Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κίνηση συμπαράστασης στους πυρόπληκτους από την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Ουέστ-Πρόσφεραν 500.000 δολάρια

   Συγκινητική είναι η κίνηση της Κιμ Καρντάσιαν και του συζύγου της Κάνιε Ουέστ οι οποίοι διέθεσαν 500.000 δολάρια για να βοηθήσουν πυροσβέστες και θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη νότια Καλιφόρνια, από την οποία καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς και η δική τους έπαυλη, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

   Σε δήλωσή της ανέφερε ότι εκείνη και ο σύζυγός της προσέλαβαν ιδιωτικούς πυροσβέστες για να προστατεύσουν το σπίτι τους και άλλες κατοικίες στη γειτονιά τους στο Λος Άντζελες.

   Το διάσημο ζευγάρι και τα τρία παιδιά του ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τις οικίες τους, πριν από δύο εβδομάδες, ενώ μαινόταν η πυρκαγιά ΓουλσεΪ η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς  χιλιάδες κτήρια και σκότωσε  ανθρώπους.

   Η Κιμ τόνισε πως η οικογένειά της είναι τυχερή που μπόρεσε και προσέλαβε ιδιωτικούς πυροσβέστες σώζοντας το σπίτι της αλλά και τα σπίτια στη γειτονιά της μετά από παράκλησή της.

   Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η φωτιά έφτασε μέχρι την είσοδο του σπιτιού τους ενώ δεν έχουν επιστρέψει ακόμη καθώς ο καπνός και η οσμή είναι έντονα.

   Σημειώνεται επίσης ότι η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Ουεστ προσέφεραν επίσης το ποσό των 100.000 δολαρίων στον πυροσβέστη Μάικλ Ουίλιαμς, που έδωσε μάχη με τις φλόγες στη γειτονιά τους, αφού είχε μόλις καταφέρει να ξεφύγει από το δικό του σπίτι, που είχε παραδοθεί στην πύρινη λαίλαπα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή