Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Κλείνει» αύριο το «κέντρο» των Τρικάλων για αυτοκίνητα

Με …Τόνι Σφήνο «πέφτει» αύριο το βράδυ η αυλαία της «Εβδομάδας Κινητικότητας» στον Δήμο Τρικκαίων

Με μια δωρεάν συναυλία στο πάρκο του Αϊ Γιώργη στο Ριζαριό, θα ρίξει την αυλαία της «Εβδομάδας Κινητικότητας» ο Δήμος Τρικκαίων.

Με star τον Τόνι Σφήνο αύριο στις 8.30 το βράδυ, ο Δήμος απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής, υποσχόμενος μια αξέχαστη βραδιά με τα τραγούδια των δεκαετιών ’60 και ’70, με τον μοναδικό τρόπο του Τόνι Σφήνο.

Νωρίτερα, θα υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις και συγκεκριμένα

• Ώρες 7.00- 22.00: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στο τμήμα των οδών Κανούτα – Όθωνος, από τη συμβολή αυτών με τις οδούς Χατζηγάκη έως και Γαριβάλδη (γέφυρα παλιού ΚΤΕΛ).

• Ώρες 10.00- 13.00: Ζωγραφική στον δρόμο, με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου  Τρικάλων.

• Ώρα 10.00- 13.00: Αναβίωση παλαιών ομαδικών παιχνιδιών,  με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε τμήμα  δρόμου στην οδό Κανούτα, παραπλεύρως ξενοδοχείου «Αχίλλειο».

• Ώρα 10.00- 13.00: ΣΚΑΚΙ από τον Σκακιστικό Σύλλογο, με τη συμμετοχή μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  σε τμήμα  δρόμου στην οδό Κανούτα, παραπλεύρως ξενοδοχείου «Αχίλλειον».

• Ώρα 10.00- 13.00: Επίδειξη με τη χρήση roller με τη συμμετοχή μαθητών Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, σε τμήμα δρόμου στην οδό Κανούτα, παραπλεύρως ξενοδοχείου «Αχίλλειον».

• Ώρα 19.30: Ποδηλατοβόλτα με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία Τρικάλων και τερματισμό το Πάρκο Αγ. Γεωργίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή