Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ακλόνητος και θετικά αξιολογούμενος ο Κώστας Γρηγορίου στο τιμόνι του ΓΝΤ

 

Τι γίνεται με τις θέσεις διοικητών σε υγειονομικές μονάδες;

Κινητικότητα επικρατεί και στον χώρο της υγείας μετά τις εκλογές, με τις θέσεις των Διοικητών να είναι όχι μόνο στο μικροσκόπιο του νέου Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και πολλών ….μνηστήρων που ήδη έχουν αρχίσει να «τριβιλίζουν» τους πολιτικά προϊστάμενους για κομβικές θέσεις σε δομές.

Σύμφωνα με πηγές του trikalanews.gr, μέχρι σήμερα αρκετοί Τρικαλινοί έχουν εκφράσει ανοιχτά τις προθέσεις τους να διεκδικήσουν διοικητικές ευθύνες σε νοσοκομεία της Θεσσαλίας και όχι μόνο, αφού η Υγειονομική Περιφέρειά μας περιλαμβάνει και άλλες περιοχές όπως για παράδειγμα αυτή της Λαμίας… με τη θέση του υποδιοικητή να είναι περιζήτητη!

Στα δικά μας τώρα, και συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, σίγουρα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των 20 Νοσοκομείων της χώρας που έχει εστιάσει ο Υπουργός για να αλλάξει τις διοικήσεις μέσα από νέα αξιολόγηση, την τρίτη αξιολόγηση για την ακρίβεια των διοικητών. Ο Κώστας Γρηγορίου, φαίνεται να είναι από τα ονόματα με ιδιαίτερα θετικές περγαμηνές, που σίγουρα θα παραμείνει στη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Η μόνη πιθανότητα που διαφαίνεται σε δεύτερη φάση, είναι αυτή μιας ενδεχόμενης αναβάθμισης του ρόλου του…

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή