Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ακόμη 10 ονόματα ανακοίνωσε ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Νέα δεκάδα υποψηφίων ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» και υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Λίγες ημέρες πριν την κατάθεση του συνδυασμού, ο υποψήφιος δήμαρχος συνεχίζει τις ανακοινώσεις, νέων προσώπων, αλλά συνδημοτών που ασχολήθηκαν με τα κοινά, προσφέροντας στο τόπο τους.

Η νέα δεκάδα απαρτίζεται από ισάριθμους άνδρες και γυναίκες, που θα ριχτούν με το σύνολο των συνυποψηφίων τους στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ανθρώπους με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με πρόσωπα που αποφάσισαν για πρώτη φορά να ασχοληθούν με τα κοινά.

Αναλυτικά η νέα δεκάδα απαρτίζεται από τους:

1.       Φιλιώ Κύρκου, φιλόλογος.

2.       Σταυρούλα Τσιοτινού, ιδιωτική υπάλληλος.

3.       Γιώργος Θωμόπουλος, αγρότης.

4.       Απόστολος Κουτής, ιδιωτικός υπάλληλος.

5.       Κώστας Βαρδακάς, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

6.       Βασίλειος Λουκάς (ΖΙΖΟΥ), επιχειρηματίας.

7.       Γιάννης Βούλγαρης, πρόεδρος κοινότητας Ζάρκου.

8.       Σταυρούλα Πολυγένη, κτηνοτρόφος.

9. Μαρία Αντωνίου, ιδιωτικός υπάλληλος.

10.  Μαρία Τσινάνη – Γιώτα, ιδιωτική υπάλληλος.

«Στο δυναμικό του συνδυασμού μας, εισέρχονται δέκα δυναμικά πρόσωπα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας. Δέκα πρόσωπα με έντονη αγάπη για τον τόπο τους και διάθεση να προσφέρουν στο Δήμο, στις κοινότητες τους, στους πολίτες. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα τον ίδιο, να υποδέχομαι στο συνδυασμό ανθρώπους που διψούν να προσφέρουν στο τόπο μας.

Ανθρώπους που έδωσαν μάχες και προσέφεραν στην αυτοδιοίκηση αλλά και πολίτες που αποφασίζουν να κάνουν το δικό τους, Νέο Ξεκίνημα, στην αυτοδιοίκηση.

Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, έως και την Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου.», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή