Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ακόμη μια εντός έδρας ήττα για τα «Τρίκαλα Β.C. Aries»

Χωρίς πάθος η τελευταία εντός έδρας εμφάνιση πριν εγκαταλείψουν μετά από 5ετή συνεχή παρουσία τα «σαλόνια» του Ελληνικού μπάσκετ.
 
Μπορεί να είχαν να αντιμετωπίσουν σήμερα τον Κολοσσό Ρόδου που προερχόταν από 8 διαδοχικές ήττες, αλλά τα «Τρίκαλα B.C. Aries», στο …μισοάδειο κλειστό της «Κατσιμήδου», αποδείχθηκαν …καλοί οικοδεσπότες και πρόσφεραν στους φιλοξενούμενους άνετα την δυνατότητα να διεκδικήσουν είσοδο στα playoffs της Basket League.

Ο αγώνας κρίθηκε από την …έναρξη με τους φιλοξενούμενους αποφασισμένους για την νίκη απέναντι σε μια ομάδα εδώ και καιρό υποβιβασμένη.

Το 59-86 ήρθε εύκολα καθώς η 1η περίοδος, ολοκληρώθηκε με 14-22 και το ημίχρονο με 31-49.

Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε σε τυπική διαδικασία για τις δύο ομάδες, αφού τα μεν Τρίκαλα ήθελαν να παλέψουν αλλά δεν μπορούσαν, ο δε Κολοσσός ήταν όσο σοβαρός χρειαζόταν για να φτάσει σε μία άνετη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 31-49, 43-67, 59-86
 
ΤΡΙΚΑΛΑ (Τακιανός): Ρίτσαρντσον 6, Σλαφτσάκης 9 (2), Καραγιώργος, Τέγιτς, Μόρις 24 (2), Γιανναράς 3, Χατζηνικόλας, Καλογιαννίδης 10, Τάταρης 7 (1)

Τα ομαδικά στατιστικά των Τρικάλων: 15/31 δίποντα, 5/20 τρίποντα, 14/22 βολές, 28 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 12 λάθη, 7 κλεψίματα, 1 κόψιμο
 
Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Κόροιβο στις 13 Μαϊου.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή