​Κοπή πίτας και βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών 2019 για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Την κοπή πίτας  και τις βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στον GalleryArt o ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη.

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των καλών πρακτικών «Παλεύουμε για τα παιδιά μας». 

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης αποδόθηκαν τα σήματα και οι έπαινοι σε 155 νεαρούς μαθητές οι οποίοι προάχθηκαν σε μεγαλύτερες τάξεις δια μέσου του προγράμματος επιπέδων ΤΡΙΑΚΤΗΡ, ενώ στησυνέχεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για τις αγωνιστικές τους πανελλήνιες και διεθνείς σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο πλήθος αθλητών του ΑΠΣ.
                                                                                                       
Το φλουρί της πίτας βρήκε ο αθλητής μας Οδυσσέας Καραγιάννης.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με ανακοίνωσή του, απευθύνει ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά των τμημάτων τόσο για την άψογη εμφάνισή τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους, για το οποίο μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους. 

Ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στους δασκάλους – προπονητές, που έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στον σύλλογο. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά στους γονείς, στους φίλους και στα μέλη του συλλόγου, τα οποία, έμπρακτα, μας στήριξαν και σε αυτήν την εκδήλωση μας. 

Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την αμέριστη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται πλάι μας.

Να είναι σίγουροι πως μέσα από αυτές τους τις στάσεις μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να πράξουμε το καθήκον μας με ευθύνη, δεδομένου ότι εξακολουθούμε να συνιστάμε ένα θεσμό που παρέχει για τα παιδιά συστηματική εκπαίδευση και συνεπώς συστηματική αγωγή.

Και του χρόνου …!!!Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή