Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άκουσε τα προβλήματα των αστυνομικών ο Χήρας

Συνάντηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης Θεοδώρου Χήρα έλαβε χώρα με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων υπό του Προέδρου αυτής Ιωάννη Αναγνώστου και του Αντιπρόεδρου Αριστοτέλη Σιακαβάρα.

Μεταξύ των δύο πλευρών και σε εξαιρετικό κλίμα, διεξήχθη διάλογος εφ’ όλης της ύλης σχετικά με τις ανάγκες και τα αιτήματα των αστυνομικών υπαλλήλων του Νόμου μας γενικότερα και ειδικότερα της γεωγραφικής αρμοδιότητας του Α.Τ Πύλης.

Ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος αφουγκράστηκε με τη δέουσα προσοχή του μετέφεραν οι εκπρόσωποι του Σωματείου Αστυνομικών του Νόμου μας και τόνισε πως ήταν , είναι και θα είναι πάντα δύσκολο στο πλευρό αυτών που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της καταπολέμησης της εγκληματικότητας, προκειμένου να διατηρείται υψηλότερο το αίσθημα και η συνοχή στο κοινωνικό σύνολο.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των αστυνομικών παρέδωσαν εγγράφως στον κ. Χήρα την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού τους Συμβουλίου με θέμα την ονοματοδοσία του Δήμου Πύλης στη μνήμη του πεσόντα στο καθήκον του Αστυνομικού Ηλία Δούλαλα και ζήτησε τη θετική ανταπόκριση στο αίτημα τους και εκ της μείζονος αντιπολίτευσης εντός του δημοτικού συμβουλίου Πύλης.

Ο κ. Χήρας τόνισε πως είναι αυτονόητη και η στήριξη και η υπερψήφιση του εν λόγω αιτήματος καθώς αποτελεί απόδοση φόρου τιμής στον πεσόντα αστυνομικό και την οικογένεια του και συμβάλει στην κοινωνική ευρυθμία, ενώ αποτελεί ελάχιστη θεσμική υποχρέωση όλων μας απέναντι στους πεσόντες κατά το καθήκον ήρωες Αστυνομικούς.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο Χρήστος Μαυρογιάννης, αστυνομικός, Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής και στενός συνεργάτης του γιατρού Θεοδώρου Χήρα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή