Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Κραυγή αγωνίας» για την 8χρονη Ευαγγελία

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη Ευαγγελία – Στυλιανή από τα Χανιά, η οποία εδώ και περίπου δύο χρόνια παλεύει με τον καρκίνο.

Το 2016 διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Willms, δηλαδή μια μορφή όγκου στο νεφρό. Η Ευαγγελία μπήκε στο χειρουργείο όπου της αφαιρέθηκε ο νεφρός και από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς της, καθώς παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις.

Τότε οι γονείς της αποφάσισαν να ψάξουν για την ελπίδα στο εξωτερικό, μιας και οι γιατροί τους διαβεβαίωσαν ότι στην Ελλάδα δεν μένει κάτι άλλο.

Βρήκαν έτσι ένα «παράθυρο» αισιοδοξίας στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται ένα κέντρο πειραματικών θεραπειών. Για να ξεκινήσει όμως η μεγάλη «μάχη» της 8χρονης θα χρειαστούν περίπου 380.000 ευρώ.

Οι γονείς της μικρής μαχήτριας είναι άνεργοι καθώς επικεντρώθηκαν στη φροντίδα της κόρης τους. Έτσι, στρέφονται στον απλό κόσμο και ζητούν βοήθεια για να σώσουν το παιδί τους.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει μήνυμα στο [email protected], να πάρει τηλέφωνο στο 699.968.5448, ή να καταθέσει το ποσό στο ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Μητέρα) GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή