Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ακριβά πλήρωσε Βολιώτης μουσική στη διαπασών και άσκοπους πυροβολισμούς

Ακριβά πλήρωσε ένας 65χρονος Βολιώτης τη διατάραξη κοινής ησυχίας και τους άσκοπους πυροβολισμούς και η συγνώμη που ζήτησε στο Δικαστήριο δεν τον γλίτωσε από ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 15 Ιουνίου 2023, στις 4 το μεσημέρι, ο άνδρας ευρισκόμενος στο … κέφι, άνοιξε στη διαπασών στη μουσική, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στον Βόλο και κάποια στιγμή έβγαλε την καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα.

Ο 65χρονος συνελήφθη, μετά από καταγγελία, κατηγορούνταν για διατάραξη κοινής ησυχίας, άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη κατοχή κυνηγετικών όπλων και φυσιγγίων και την Παρασκευή κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του, βρέθηκαν η καραμπίνα που πυροβόλησε και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, η άδεια των οποίων είχε λήξει.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε συγνώμη από το Δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή, χρηματική ποινή 600 € και δικαίωμα έφεσης. Επιπλέον, το Δικαστήριο διέταξε τη δήμευση των κατασχεθέντων κυνηγετικών όπλων, τα οποία δεν επιστράφηκαν στον κατηγορούμενο.

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή