Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ακρίβεια: Αντικλεπτικά σε βρεφικά γάλατα!

Το διαπιστώσαμε πριν κάτι μήνες στην Τουρκία, όπου η ραγδαία αύξηση του πληθωρισμού σε συνδυασμό με την υποτίμηση της λίρας, ανάγκαζε πολίτες να κλέψουν προκειμένου να ταΐσουν τα παιδιά τους, πράγμα που «οδήγησε» τους καταστηματάρχες να βάλουν αντικλεπτικά στο βρεφικό γάλα.

Σήμερα, σύμφωνα με το in.gr το βλέπουμε και στη χώρα μας, όπου η ακρίβεια καλπάζει: Μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ τοποθέτησε αντικλεπτικά σε βρεφικό γάλα, το οποίο και αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων. Η φωτογραφία που παρουσίασε το Open αποτελεί γροθιά στο στομάχι, καθώς καταδεικνύει το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, με τους γονείς να δυσκολεύονται να αγοράσουν γάλα για τα μωρά τους.

«Σοκάρομαι»

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πολλές φορές η Αστυνομία έχει δεχτεί κλήσεις για κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ, κυρίως ακριβότερων αντικειμένων, εντούτοις η κίνηση του μαγαζιού να τοποθετήσει αντικλεπτικό σύστημα σε γάλατα μωρών δείχνει την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες, αδυνατώντας να ταΐσουν τα παιδιά τους.

«Σοκάρομαι με τις εικόνες που βλέπω» είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας και πρόσθεσε «κάνω τον σταυρό μου».

Ο ίδιος εξήγησε ότι «υπάρχουν κλήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. για κλοπές από σούπερ μάρκετ, κυρίως για ουίσκι ή μικρές ηλεκτρικές συσκευές. Όμως, για να κλέψει κάποιος βρεφικό γάλα, σημαίνει ότι δεν έχει να ταΐσει το παιδί του. Οπότε ένας αστυνομικός αν τύχει κάτι τέτοιο, θα έρθει σε δύσκολη θέση, αλλά θα δείξει τη δέουσα ευαισθησία».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή