Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άκρως συγκινητική η συναυλία για τους πλημμυροπαθείς από το ΜοιράΖΩμαι! (φωτό – βίντεο))

20 Τρικαλινοί καλλιτέχνες μαζί σε μια σκηνή για καλό σκοπό

Μια μοναδικά όμορφη και ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά περάσανε όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων. Για πρώτη φορά στην πόλη μας, 20 Τρικαλινοί καλλιτέχνες βρεθήκανε να τραγουδάνε στην ίδια σκηνή για καλό σκοπό!

Οι καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτέμβρη χτυπήσανε σκληρά το νομό των Τρικάλων, αλλά και ολόκληρη τη Θεσσαλία δυστυχώς, με αποτέλεσμα, εκατοντάδες συμπολίτες μας να χάσουν τις περιουσίες τους μέσα σε λίγες ώρες και να βιώσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Ο Σύλλογος ΜοιράΖΩμαι, ένας σύλλογος που δημιουργήθηκε ακριβώς για να πρεσβεύει την αλληλεγγύη, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν με παροχή ειδών πρώτης ανάγκης και καθαριστικών υλικών, αλλά και καθαρισμούς πλημμυρισμένων κατοικιών και μεταφορά βαριών αντικειμένων.

Αιτία αυτής της συνάντησης στάθηκε η ιδέα του Συλλόγου ΜοιράΖΩμαι για μια μεγάλη συναυλία με Τρικαλινούς καλλιτέχνες με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν ως δωροεπιταγές για την αγορά ηλεκτρικών συσκευών σε ανθρώπους που χάσανε τα πάντα μέσα στην καταστροφή.

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Σύλλογος απηύθυνε πρόσκληση σε όσους περισσότερους Τρικαλινούς καλλιτέχνες ώστε να ενώσουν τις φωνές τους γι’ αυτό τον αλληλέγγυο  σκοπό.

Στην μοναδική αυτή συναυλία συμμετείχαν η ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη υπό την καθοδήγηση  του Στέλιου Καραγιώργου,  με σολίστ στο μπουζούκι τον Βασίλη Μητσάκη και ενορχήστρωση του Σάκη Κοντονικόλα, αλλά και οι καλλιτέχνες Αντωνίου Μπάμπης, Καλαμπόκα Μαρία, Καλλιάρα Δήμητρα, Καραβασίλη Ειρήνη, Κεραμιώτης Νίκος, Κουβεντάρα Κατερίνα, Κρανιάς Μίλτος, Μπαλλά Χριστίνα, Μπαρμπαρούσης Βαγγέλης, Ντίνας Άρης, Παδιός Δημήτρης και Ταμπούκας Μιχάλης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή