Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Κυκλοφοριακή αγωγή και πρόληψη ατυχημάτων στο 8ο ΓΕΛ Τρικάλων

Εκδήλωση με θέμα: «Κυκλοφοριακή αγωγή και πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων» πραγματοποιήθηκε στο 8ο ΓΕΛ Τρικάλων με ομιλητή τον Υπαστυνόμο Α’ της Τροχαίας Τρικάλων κ. Αχιλλέα Γκούτσια, ο οποίος με την ομιλία του και τη χρήση διαδραστικών μέσων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών της Β’ τάξης.

Οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής έδειξαν την ευαισθητοποίησή τους συμμετέχοντας ενεργά στη συζήτηση που ακολούθησε θέτοντας ερωτήματα. Με την εκδήλωση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές μας να γνωρίσουν τις συνέπειες της παραβίασης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας (τους οποίους, δυστυχώς, πολλοί από μας δεν τηρούμε, με αποτέλεσμα τα εκατοντάδες ατυχήματα και δυστυχήματα) και να κατανοήσουν τη σημασία της πρόληψης και της επιβαλλόμενης προσοχής κατά την οδήγηση. 

Ο Σύλλογος διδασκόντων, οι μαθητές και ο Σύλλογος γονέων ευχαριστούν θερμά το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων για την πρωτοβουλία του να ενημερώσει για θέματα οδικής ασφάλειας τους μαθητές του Σχολείου μας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή