Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Λαϊκή – Ρεμπέτικη Βραδιά από τον Επιμορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρηνίτσας

«Eμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε απ’ τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο».

Η οικονομική κρίση μας αναγκάζει να επαναφέρουμε αξίες χαμένες, να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας, να μάθουμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα και απλά, να καταλαβαινόμαστε και να τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο. Έτσι όμορφα κύλησε η  «Λαϊκή – Ρεμπέτικη Βραδιά» που διοργάνωσε ο Επιμορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρηνίτσας Ε.ΠΟ.Σ. Κρηνίτσας.

Μια βραδιά όμορφη, ποιοτική με καλή μουσική με ωραία αξέχαστα ρεμπέτικα τραγούδια και με ωραίες συντροφιές. Ένα καλωσόρισμα για τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου Ε.ΠΟ.Σ. από την πρόεδρο Μαριάννα Αποστόλου και στη συνέχεια το αντάμωμα με γέλια, τραγούδια και πειράγματα. Το είχαμε ανάγκη να συναντηθούμε όλοι οι χωριανοί κι οι φίλοι μας μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Άλλωστε το αντάμωμα με φαγοπότι και καλή μουσική «ευφραίνει καρδίαν» 

Ο Γιώργος Αναστασίου δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει τους θαμώνες με γεύσεις υπέροχες όπως το απαιτεί η τοπική κουζίνα: σουβλάκια, λουκάνικα, ωραίες φρέσκιες σαλάτες αναψυκτικά, μπύρες και κρασί τα οποία ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους. 

Όλα αυτά δεν θα είχαν επιτυχία αν έλειπε η ρεμπέτικη – λαϊκή ορχήστρα. Πράγματι η ορχήστρα βοήθησε τους συμμετέχοντες να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματά τους και να συμμετέχουν στο γλέντι. Ευχαριστούμε από καρδιάς φίλοι μας Αποστόλη Δήμο, Γιάννη Κράια και Γιώργο Παλαβράκη ήσασταν υπέροχοι αν και σας κουράσαμε λιγάκι με τη φλυαρία μας, είχαμε καιρό να ανταμώσουμε όλοι εμείς οι Κρηνιτσιώτες και οι φίλοι μας..ζητάμε συγγνώμη παιδιά !!! 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σε όλους χωριανούς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Είμαστε έτοιμοι σχεδόν και μια πρώτη εξόρμηση με μονοήμερη ή διήμερη εκδρομή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κοντοχωριανό μας Ντίνο Μπάρδα που μας τίμησε με την παρουσία του όπως επίσης και στην Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γιώτα Γρηγοράτου. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον Στέφανο Τσόγια, την Ευαγγελία Κατσαρού, τον Γιώργο Γκανάτσιο, την Παρασκευή Τσόγια, τον Βουτυρέα Χρήστο και τον Λάμπρο Κωτούλα ο οποίος απουσίαζε δικαιολογημένα. Το Δ.Σ. ανταποκρίθηκε άριστα στις υποχρεώσεις που ανέλαβε. 

Με τη συμμετοχή μας βοηθάμε το σύλλογο όλοι. Μας γέμισε δύναμη η συμμετοχή των μελών του συλλόγου που έφτασε τα 184 μέλη και προχωράμε στόχος μας τα 250 μέλη για να είμαστε δυνατοί να διεκδικούμε ότι δικαιούμαστε.  Ελπίζουμε έτσι με τη συμμετοχή και την συμπαράσταση όλων να μπορέσουμε να γίνουμε ένας δυνατός και πολυπληθής σύλλογος για να αποτελέσουμε παράδειγμα ενότητας και δημιουργικής προσφοράς. Δημόσια θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι δεν χώρεσαν λόγω του μικρού χώρου του μαγαζιού. Την επόμενη φορά θα διοργανώσουμε μια εκδήλωση σε μεγαλύτερο χώρο. Το υποσχόμαστε .

Και του χρόνου… να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε !!!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή