​Λαμπρή η ορκωμοσία των αποφοίτων του ΤΕΦΑΑ

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και παρουσία πλήθους συγγενών φίλων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» η ορκωμοσία των νέων αποφοίτων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην τελετή ορκίστηκε ένας (1) υποψήφιος διδάκτορας, επτά (7) μεταπτυχιακοί φοιτητές των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (στους τομείς «Άσκηση & Υγεία», «Ψυχολογία της Άσκησης», «Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις») του Τμήματος καθώς και 67 απόφοιτοι του ΤΕΦΑΑ της πόλης μας.

Συνολικά 75 νέοι απόφοιτοι και πτυχιούχοι πλέον του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2018 και πλέον ρίχνονται στον στίβο της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Παρόντες στην Τελετή ορκωμοσίας ήταν 

Ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υπηρεσιών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητής κ. Ιωάννης Θεοδωράκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής καθηγητής κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, εκπρόσωποι του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, καθώς και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών της πόλης μας.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή