Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Κίτρινα Ποδήλατα στα Τρίκαλα την Πέμπτη

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ένας από τους καταξιωμένους σπουδαίους τραγουδοποιούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. 

Το πρόγραμμα των τραγουδιών του απαράμιλλου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα βασίζεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά «ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ», στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του όπως: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ», «Μάτια δίχως λογική», «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Πόσο σε θέλω» κ.α. 

Σε αυτήν την μουσική παράσταση, μαζί με τον Λαυρέντη, συμπράττει το δυναμικό live-rock συγκρότημα «ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ», το οποίο ως ο κυριότερος εκπρόσωπος της σύγχρονης ελληνικής ροκ σκηνής, μεταδίδει την ανεξάντλητη ενέργειά του, ενισχύοντας την πεποίθηση πως… «μέσα από την παρέα που ενώνεται, μέσα από την μουσική και τα ισχυρά μηνύματά της, μπορούμε όλοι να ανακαλύψουμε μια φωτεινότερη πλευρά του εαυτού μας».

 Τα «ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ», ήτοι ο Αλέξανδρος και o Γιώργος Παντελιάς, στην πιο δημιουργική περίοδο της 19ετούς πορείας τους, μετά και την κυκλοφορία του Vol2 «the Orchestra project», υπόσχονται ένα εντυπωσιακό stage performance και να μετατρέψουν τις βραδιές μας σε δυνατές συναυλιακές εμπειρίες.

Συμμετέχει ο ταλαντούχος Στηβ Τεσσέρ ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΣ” η οποία περιέχει τραγούδια επηρεασμένα από την ελληνική μουσική κουλτούρα αλλά με το προσωπικό μουσικό ηχόχρωμα του Ιταλού τραγουδοποιού. Ο μουσικός ορίζοντας του Στηβ Τεσσέρ διαθέτει πολλά από αγαπημένα ακούσματα που έχουν τη δύναμη να συναρπάζουν και να συγκινούν.

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί: o μοναδικός Άκης Αμπράζης στο μπάσο και ο εξέχων «Τερμίτης» Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα.

Η μουσική παράσταση του ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, του συγκροτήματος «ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ» και του Στηβ Τεσσέρ βασίζεται στην συνάντηση της τραγουδοποιΐας με την ελληνική ροκ & τον κοινωνικό προβληματισμό ενώ αξιοπρόσεκτος είναι ο συνδυασμός των αμοιβαίων εκμυστηρεύσεων & των διαχρονικών επιτυχιών. «Μοιράζουν» ελεύθερα σκέψεις, συναισθήματα & κέφι που συναρπάζουν ανεπανάληπτα το κοινό.

Προπώληση 10 Ευρώ Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος Ασκληπιού 15
Είσοδος 12 Ευρώ
Έναρξη 22:30

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή