​Λέσχη Αφήγησης στην Σουίτα ArtCafé

Η Λέσχη Αφήγησης «Ήτανε μια φορά…» που θα γίνεται μία Τρίτη το μήνα από το Νοέμβριο 2018 μέχρι το Μάρτιο 2019, πραγματοποιεί την 4η συνάντησή της αύριο, 5 Φεβρουαρίου 2019, στις 9:00 το βράδυ. 

Πρόκειται για μία δράση η οποία δίνει την ευκαιρία, σε όποιον επιθυμεί, να πει ή να ακούσει ιστορίες της προφορικής παράδοσης, ιστορίες που συντρόφευαν από παλιά τον άνθρωπο και έφτασαν στις μέρες μας από στόμα σε στόμα, ικανοποιώντας την ανάγκητου ανθρώπου να τις «επισκέπτεται» όταν αποζητά  το ταξίδεμά τους.  

Οι αφηγήσεις αρχίζουνμισή ώραμετά την αναγραφόμενη ώρα προσέλευσης, προκειμένου να δηλώνονται οισυμμετοχές. Η διάρκεια της κάθε αφήγησης καλό θα είναι να μην ξεπερνάει τα 10 λεπτά, ενώ η διάρκεια όλων συνολικά των αφηγήσεων της βραδιάς δεν θα ξεπεράσει τη μίαώρα.

Επισημαίνεται ότι η παρουσία κάποιου στη Λέσχη Αφήγησης δεν σηματοδοτεί και την υποχρέωσή του να αφηγηθεί.  Μπορεί κανείς να έρθει μόνο για να ακούσειτις ιστορίες που θα αφηγηθούν οι άλλοι. 

Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να υπάρξουνκαι επιτόπου, αλλά όποιος νωρίς το έχει αποφασίσει και θέλει να το κάνει μπορεί να επικοινωνήσει για Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο email: [email protected] και στοMessenger: Maria Katsanouli

Είσοδος ελεύθερη(μοναδική επιβάρυνση ότι παραγγείλετε).

Προγραμματισμένες Συναντήσεις:  
13/11,  4/12/18   &13/1, 5/2, 5/3/2019Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή