Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλλαγές στον τρόπο συγκρότησης του ΔΣ του Νοσοκομείου Τρικάλων

Αλλαγές στον τρόπο συγκρότησης των Διοικητικών Συμβουλίων των Νοσοκομείων, προβλέπει διάταξη του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή σε Νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι επταμελές για νοσοκομεία μέχρι 399 οργανικές κλίνες και εννεαμελές για νοσοκομεία με 400 και άνω οργανικές κλίνες.

Αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr σημαίνει πως το Διοικητικό Συμβούλιο του τοπικού Νοσηλευτικού Ιδρύματος, από 5μελές που είναι μέχρι σήμερα θα γίνει 7μελές.

Ως γνωστόν, το ΔΣ απαρτίζεται από τον διοικητή του νοσοκομείου Κώστα Γρηγορίου, ως πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου. Έναν εκπρόσωπο των Ιατρών, που είναι ο Διευθυντής της Παθολογικής Στέφανος Μυλωνάς, έναν εκπρόσωπο από το Σύλλογο των εργαζομένων που είναι η Σταυρούλα Κόσσυβα, και δύο πρόσωπα με πρόταση του Υπουργείου που είναι οι Γιώργος Παναγιώτου και Κωστής Γιαννακός. Η θητεία τους είναι διετής και ανανεώθηκε.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, στο ΔΣ θα προστεθούν ένα μέλος που θα οριστεί από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και έναν εκπρόσωπο του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Η εξέλιξη αυτή, εκφράζει την ικανοποίηση του ιατρικού κόσμου καθώς υλοποιείται ένα πάγιο αίτημα τους.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή