Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Λύγισε» με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Α.Ο. Τρίκαλα στην «Τούμπα»

Στην «Τούμπα» βρέθηκε η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα για την ρεβάνς του 1-5 για το κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ να έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Στο πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης, δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο με τον ΠΑΟΚ να χάνει στο 12΄την ευκαιρία με προβολή του Πρίγιοβιτς και την μπάλα να περνά έξω. Ακολουθούν 3 σουτ των παικτών του ΠΑΟΚ  στο επόμενο 5λεπτο που εξουδετέρωσε ο Αποστολίδης.

Στο 25΄κόντρα αντεπίθεση για τα Τρίκαλα με τον Ζγκούρι να σουτάρει και η μπάλα να περνά άουτ. Στο 30΄ ξανά ο Αποστολίδης «σβήνει» σουτ και το ίδιο γίνεται στο 37΄ με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων να είναι «πρωταγωνιστής» στο 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο είναι τα Τρίκαλα που στο 60΄ που ο Γροντής δεν μπορεί να αξιοποιήσει τετ-α-τετ από πλάγια θέση με το σουτ να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 72΄ο Αποστολίδης εξουδετερώνει με …απογείωση κεφαλιά και στο 77 σουτ προς την εστία. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ καθώς ο Πρίγιοβιτς πήρε το …ριμπάουντ σε απόκρουση του Αποστολίδη και πλάσαρε στην άδεια εστία.

Στο 80΄ ξανά Αποστολίδης σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά και στο 89΄δοκάρι για τα Τρίκαλα όταν ο Γροντής πήρε την κεφαλιά και από την απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και γύρισε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Στο 92΄ η ισοφάριση με τον Μιλοσάβλιεφ που έκανε την προδσποίηση και με ωραίο ζυγισμένο αριστερό σουτ στην απέναντι γωνία ισοφάρισε.

Στο επόμενο λεπτό η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κοτσόνη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα μετά από υπόδειξη του βοηθού με τον Πρίγιοβιτς να ευστοχεί στην εσχάτη των ποινών και αμέσως να λήγει το παιχνίδι.

Η ενδεκάδα των Τρικάλων: Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (73΄Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (62΄Μιλιοσάβλιεφ), Ζγκούρι (73΄Ντακόλ).

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή