​Με 19 συλλήψεις αστυνομική επιχείρηση

Κατά την διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέχθησαν 1.540 άτομα, 1.341 οχήματα και 25 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συνελήφθησαν 19 άτομα και συγκεκριμένα, 8 άτομα (5 Έλληνες και 3 Αλβανοί) να οδηγούν οχήματα χωρίς να διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης, 2 Έλληνες να οδηγούν οχήματα υπό την επήρεια αλκοόλ, 3 άτομα (Έλληνας και 2 Αλβανοί) για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, 3 Αλλοδαποί (2 Πακιστανοί και Αλβανός) για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών, Έλληνας για ηχορύπανση, Έλληνας για παραβίαση σφράγισης καταστήματος και Πακιστανός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Βεβαιώθηκαν 470 παραβάσεις και συγκεκριμένα 461 του Κ.Ο.Κ. (5 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 4 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 28 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,15 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,13 για ΚΤΕΟ, 52 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 5 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 4 για φθαρμένα ελαστικά, 3 για μέθη και 332 λοιπές παραβάσεις), 3 του Νόμου περί ναρκωτικών, 3 του Νόμου περί Αλλοδαπών, 2 του υγειονομικού κανονισμού και 1 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. 

Κατασχέθηκαν, ποσότητες χασίς και ηρωίνης καθώς και είδη παραεμπορίου.  Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή