Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επαφές του Θανάση Λιούτα σε όλο τον Νομό Τρικάλων

Συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση τις επισκέψεις του σε όλες τις γωνιές του Νομού Τρικάλων, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Λιούτας, επισκέφτηκε την Τρίτη το Κεραμίδι, την Πηνειάδα, το Ζάρκο, την Παναγίτσα, το Γριζάνο, την Κρήνη και το Μεγαλοχώρι, όπου εκεί οι κάτοικοι έστειλαν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στήριξης. 

Ο Θανάσης Λιούτας συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους, οι οποίοι για ακόμη μια φορά δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για το μέλλον του αγροκτηνοτροφικού κόσμου, ενώ ως μείζονα ανέδειξαν τα ζητήματα της υπογεννητικότητας και της ερημοποίησης των χωριών.

Ζητήματα, που όπως είπε ο Θανάσης Λιούτας, είναι από τους πρωταρχικούς στόχους της ερχόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Τονίζοντας, ο Θανάσης Λιούτας ότι, «η πατρίδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της και οι πολίτες είναι κουρασμένοι από υποσχέσεις», τους εξήγησε ότι είναι η ώρα για πράξεις. Είναι η ώρα για το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας:

– Για μειώσεις φόρων και εισφορών, ώστε να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα.

– Για δημιουργία νέων, καλά αμειβόμενων, θέσεων εργασίας, μέσα από την ενθάρρυνση των επενδύσεων, την ώθηση στην επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία.

– Για την αποκατάσταση του αισθήματος της ασφάλειας σε κάθε πολίτη. 

– Για την εξασφάλιση στους νέους ενός, σύγχρονου, ανοικτού, εκπαιδευτικού συστήματος, που θα λειτουργεί ως μοχλός κοινωνικής προόδου και οικονομικής ανάπτυξης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή