Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Με επιτυχίες ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων

Την Κυριακή 17/2/2019, διοργανώθηκε ο πρώτος ποδηλατικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) στην Κεντρική Ελλάδα για το 2019, από τον Π.Γ.Σ. Λάρισας στο πανέμορφο χωριό Μεγαλόβρυσο Αγιάς.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 7 νεαρούς ποδηλάτες από την ακαδημία του, στις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων και Μίνι.  

Στις κατηγορίες Μίνι, ο Ζιντζόβας Ντίνος ήταν ο νικητής στα αγόρια και η Ντάκου Εύα, 2η στα κορίτσια, αφού μια πτώση λίγο πριν τον τερματισμό, της στέρησε την νίκη.

Στους Παμπαίδες ο Μπαλός Κωνσταντίνος κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο). 

Στους Παίδες η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ δυνατή, αφού στην πρώτη εξάδα είχαμε τρείς ποδηλάτες μας. Νικητής αναδείχτηκε ο Τσατσαρώνης Κων/νος ,δείχνοντας το ποδηλατικό του ταλέντο, ο Κουτσιβέτας Κων/νος  κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) και ο Τυφαρίκης Άγγελος την 4η θέση. Άτυχος ήταν ο Ποτήρης Νίκος, που εγκατέλειψε τον αγώνα, μετά από μηχανική βλάβη και ενώ διεκδικούσε και αυτός θέση στο βάθρο.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Συνόδης Στράτος ,που ήρθε στην ομάδα μας  από τον Ν.Π.Ο. Χαλκίδας με μεταγραφή. Στα πλαίσια της προετοιμασίας του αγωνίστηκε με την κατηγορία ΟΠΕΝ και κατέκτησε άξια την 2η θέση. Ο Στράτος Συνοδης(τελειόφοιτος ΣΕΦΑΑ), εκτός από αθλητής της ομάδας μας, ασχολείται και με την ανάπτυξη της ποδηλατικής ακαδημίας μας, ως προπονητής, παρουσιάζοντας πολύ θετική και αξιόλογη δουλειά.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή