Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Με το «διπλό» επιστρέφει ο Α.Ο. Τρίκαλα

Με ιδανικές για την εποχή καιρικές συνθήκες, η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, βρέθηκε στην Βέροια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League.

Στο πλευρό της ομάδας, πέρα του μεγαλομετόχου Δημήτρη Μπαταγιάννη και Μελών της Διοίκησης του Συλλόγου και περίπου 50 «Σακαφλιάδες» που κέρδισαν άνετα από την αρχή της αναμέτρησης την «μάχη» της εξέδρας…

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με επιθετικό μονόλογο της ομάδας των Τρικάλων με τον στον Μιλοσάβλιεφ στο 3΄να σουτάρει από καλή θέση αλλά η μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 15΄ο Καπός αποχωρούσε τραυματίας από το γήπεδο  με τον Ζγκούρι να παίρνει την θέση του.

Στο 30΄σουτ του Τόμιτς με την μπάλα άουτ και στο 41΄ οι γηπεδούχοι χάνουν την ευκαιρία για γκολ με το σουτ μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 66΄αντεπίθεση του Α.Ο. Τρίκαλα, ο Ζγκούρι έδωσε στον Μιλοσάβλιεφ και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα συνοδεύοντας με γκολ το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Α.Ο. Τρίκαλα.

Στο 73΄ο Ζγκούρι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να αρνείται το πέναλτι και στο 86΄ο Μιλοσάβλιεφ έχασε το …άχαστο για να «κλειδώσει» το τρίποντο.

Στα 4 λεπτά των καθυστερήσεων η Βέροια πίεσε ανεπιτυχώς για την ισοφάριση κάνοντας …καρδιακούς τους πάντες στο 94΄χάνοντας τετ-α-τετ…

ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (51΄Χαντζίδης), Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος (46΄Γροντής), Τζόκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ, Καπός (15΄Ζγκούρι), Τόμιτς

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή