Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Με το νέο Isuzu D-max στην πίστα Attart

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία γνωριμίας με το νέο Isuzu D-max είχαμε την περασμένη Κυριακή, μετά από πρωτοβουλία της εταιρείας Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και του ιδιοκτήτη της γνωστής πίστας 4Χ4 Στέφανου Ατάρτ, στην Κερατέα. Παρών ήταν και ο Υπεύθυνος της μάρκας για την Ελλάδα Αντώνης Σαρακάκης, που μας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για το δημοφιλές τετρακίνητο όχημα.

Να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο Isuzu D-Max ξεκίνησε τη διάθεσή του στη χώρα μας στις αρχές του 2017 σε πολλούς τύπους αμαξωμάτων, όπως με μονή καμπίνα (Regular Cab), με επιμηκυμένη καμπίνα (Extended Cab) και με διπλή καμπίνα (Double Cab). Οι τιμές για τις εκδόσεις με μονή καμπίνα ξεκινούν από 22.400 ευρώ, με την επιμηκυμένη καμπίνα από 27.900 ευρώ (με 4κίνηση) και οι 4θυρες 4×4 από 30.150 ευρώ (τιμές χωρίς την έκπτωση).

Την κίνηση του D-Max αναλαμβάνει ο ολοκαίνουργιος πετρελαιοκινητήρας 1.9 λίτρων (προδιαγραφών ρύπων Euro 6b χωρίς τη χρήση AdBlue), με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας (VGS Turbo), ο οποίος αποδίδει 164 ίππους και 360 Nm ροπής μεταξύ 2.000 – 2.500 σ.α.λ. Δηλαδή, αποδίδει έναν ίππο περισσότερο από τον προηγούμενο κινητήρα 2.5 λίτρων!

Οι ικανότητες του σπουδαίου pick-up με τους αναρίθμητους οπαδούς (και) στην Ελλάδα φάνηκαν εύκολα και στην σκληρή πίστα που δημιούργησε ο Στέφανος, που θεωρείται «γκουρού» της τετρακίνησης, ενώ στο σπίτι του υπάρχουν δεκάδες κύπελλα από πρωτιές που έχει κατακτήσει σε αγώνες αυτοκινήτου! Χωρίς δυσκολία ξεπέρασε όλα τα εμπόδια το D-max, χαρίζοντάς μας πολύ ευχάριστες στιγμές. 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή