​Με το νέο Isuzu D-max στην πίστα Attart

6 Nov 2018 Ελλαδα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία γνωριμίας με το νέο Isuzu D-max είχαμε την περασμένη Κυριακή, μετά από πρωτοβουλία της εταιρείας Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και του ιδιοκτήτη της γνωστής πίστας 4Χ4 Στέφανου Ατάρτ, στην Κερατέα. Παρών ήταν και ο Υπεύθυνος της μάρκας για την Ελλάδα Αντώνης Σαρακάκης, που μας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για το δημοφιλές τετρακίνητο όχημα.

Να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο Isuzu D-Max ξεκίνησε τη διάθεσή του στη χώρα μας στις αρχές του 2017 σε πολλούς τύπους αμαξωμάτων, όπως με μονή καμπίνα (Regular Cab), με επιμηκυμένη καμπίνα (Extended Cab) και με διπλή καμπίνα (Double Cab). Οι τιμές για τις εκδόσεις με μονή καμπίνα ξεκινούν από 22.400 ευρώ, με την επιμηκυμένη καμπίνα από 27.900 ευρώ (με 4κίνηση) και οι 4θυρες 4×4 από 30.150 ευρώ (τιμές χωρίς την έκπτωση).

Την κίνηση του D-Max αναλαμβάνει ο ολοκαίνουργιος πετρελαιοκινητήρας 1.9 λίτρων (προδιαγραφών ρύπων Euro 6b χωρίς τη χρήση AdBlue), με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας (VGS Turbo), ο οποίος αποδίδει 164 ίππους και 360 Nm ροπής μεταξύ 2.000 – 2.500 σ.α.λ. Δηλαδή, αποδίδει έναν ίππο περισσότερο από τον προηγούμενο κινητήρα 2.5 λίτρων!

Οι ικανότητες του σπουδαίου pick-up με τους αναρίθμητους οπαδούς (και) στην Ελλάδα φάνηκαν εύκολα και στην σκληρή πίστα που δημιούργησε ο Στέφανος, που θεωρείται «γκουρού» της τετρακίνησης, ενώ στο σπίτι του υπάρχουν δεκάδες κύπελλα από πρωτιές που έχει κατακτήσει σε αγώνες αυτοκινήτου! Χωρίς δυσκολία ξεπέρασε όλα τα εμπόδια το D-max, χαρίζοντάς μας πολύ ευχάριστες στιγμές. 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …