​Με… άδεια χέρια έφυγαν οι δράστες που ανατίναξαν ΑΤΜ στους Αγίους Αναργύρους

   Άλλη μία απόπειρα υφαρπαγής χρημάτων με τη μέθοδο της ανατίναξης των ΑΤΜ με αέριο έλαβε χώρα στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στους Αγίους Αναργύρους στην πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ όπου ήταν τοποθετημένο ένα τέτοιο μηχάνημα τα ξημερώματα.

   Οι δράστες συγκεκριμένα πήγαν να ‘’σηκώσουν’’ ό,τι είχε και δεν είχε το μηχάνημα αναλήψεων μέσω της ανατίναξης όμως φαίνεται ότι ήταν πιο ‘’δυνατό’’ από αυτούς αφού ήταν εξελιγμένο έχοντας μηχανισμό προστασίας αλλά κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιές από την έκρηξη στο ΑΤΜ και στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ.

   Λόγω της συχνότητας του φαινομένου ανατινάξεων των ΑΤΜ, οι τράπεζες έχουν αρχίσει την τοποθέτηση μηχανισμών οι οποίοι προστατεύουν τις κασετίνες με τα χρήματα και καθιστούν αδύνατη την επαφή μαζί τους.

   Οι συγκεκριμένοι δράστες έμειναν άπραγοι και όντας σαστισμένοι τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια ενώ φαίνεται ότι οι συμμορίες δραστών έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν δυναμίτη λόγω του ότι οι τράπεζες βάζουν μηχανισμούς προστασίας για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή