Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Μεϊμαράκης: Tέλος η εγχώρια πολιτική- Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ

   Αποσύρεται τελικά μετά από απόφασή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την κεντρική πολιτική αρένα καθώς σαν πιστός ‘’στρατιώτης΄΄ της ΝΔ διατάχθηκε να πολεμήσει δίνοντας τη μάχη του πλέον ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2019.

   Μετά και την ήττα του στις εσωκομματικές εκλογές του 2016 ο Μεϊμαράκης απέδειξε πως  συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά την παράταξη συμβάλλοντας στην αποφυγή εσωτερικών εντάσεων και συγκρούσεων και χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στον Κ. Μητσοτάκη.

   Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό ως προς την ανάθεση καθηκόντων και την αποστολή του στις Βρυξέλλες από τον Μητσοτάκη φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

   Σύμφωνα με σχετικό θέμα στο newpost.gr,  o Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πραγματοποίησαν συνάντηση την Τρίτη, και έδωσαν τα χέρια.

   Έτσι, ο πρώην, μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος, πρώην Πρόεδρος της Βουλής, τέως υπουργός και επί δεκαετίες βουλευτής της Β’ Αθηνών, αποσύρεται από τα πράγματα της εσωτερικής πολιτικής σκηνής και ετοιμάζεται για αναχώρηση στις Βρυξέλλες.

   Η απώλεια παρουσίας και απόσυρση του ΜεΪμαράκη από τα εσωτερικά πολιτικά πράγματα διευκολύνει τα  σχέδια του Κ. Μητσοτάκη όσον αφορά το ‘’σπρώξιμο’’  ‘’νέου αίματος’’ στη Β’ Αθηνών η οποία έγινε ακόμη πιο δύσκολη, μετά το “σπάσιμό” της.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή