Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ … ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

Είναι πλέον γεγονός, ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν χειρίστηκε καλά το θέμα της Πανδημίας.

Αυτό ακούγεται από Έλληνες επιστήμονες, μέσα και έξω από την χώρα, εκτός από τους χειραγωγηθέντες δήθεν ειδικούς και δήθεν επιδημιολόγους.

Η τρελή διαδρομή του κορονοϊού αποδεικνύει ότι χάνουν πλέον τον έλεγχο και λειτουργούν περιστασιακά και αναποτελεσματικά.

Ο μέσος όρος των νοσούντων, σε καθημερινή και εβδομαδιαία βάση, αυξάνεται τραγικά.

Η γλώσσα των αριθμών τα λέει όλα.

Στις 29-10-2020 είχαμε 1.547 κρούσματα, 10 θανάτους και 108 διασωληνομένους.

Στις 28-10-2021 αντιμετωπίσαμε 2.984 κρούσματα, 31 θανάτους και 391 διασωληνομένους.

Ο Μητσοτάκης εξακολουθεί να είναι ΜΟΙΡΑΙΟΣ, ΑΒΟΥΛΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Αντί να πάρει άμεσα και σοβαρά μέτρα και αντί να στηρίξει το ΕΣΥ, εξακολουθεί να κρατά εκτός Νοσοκομείων και χωρίς αποδοχές χιλιάδες πεπειραμένους Υγειονομικούς, πολλοί από τους οποίους τον ψήφισαν, για να γίνει Πρωθυπουργός.

Απαιτείται ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ της ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ.

Επιπλέον, ικανοποίηση των αιτημάτων της ΠΟΕΔΗΝ, διορισμός προσωπικού, με αξιοπρεπή μισθό και βελτίωση και βελτίωση του συστήματος του ΕΣΥ.

Δεν μπορεί οι χιλιάδες μετακλητοί υπάλληλοι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να λαμβάνουν μισθό πάνω από 2.500 ευρώ, έκαστος και ο Γιατρός του ΕΣΥ να παίρνει 1.000 ευρώ. Είναι ντροπή.

Ευτυχώς όμως, που, ο Κυριάκος έσωσε τον Χρυσοχοΐδη και αφού τον καρατόμησε από Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όπου απέτυχε οικτρά, τον διόρισε ΣΥΜΒΟΥΛΟ στο ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής), με αποδοχές κάμποσες χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

Δεν βλέπουν, άραγε, ότι έρχεται και Οικονομικός Αρμαγεδώνας;

Αλλά η ΚΑΤΑΡΑ του ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ και το βόλεμα των Τρωκτικών συνεχίζεται Απρόσκοπτα και Απροκάλυπτα.

Δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω δεινά, που δέχεται η κοινωνία μας, αλλά επιπλέον έχουμε και το Αλαλούμ στην Παιδεία, με την «ΦΑΣΟΝ» αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών και των Σχολείων.

Μόνον 250 Σχολεία από τα 8.300 υιοθέτησαν την γραμμή της Κεραμέως.

Οι Εκπαιδευτικού γύρισαν την πλάτη στους Συνδικαλιστές και στο Υπουργείο καθώς και στις απειλές για Διώξεις και Απολύσεις.

Η Υπουργός, που σημειωτέον δεν είναι Εκπαιδευτικός, δεν γνωρίζει αυτό που έλεγε ο Σωκράτης (469-399 π.Χ.) ότι «Η παιδεία καθάπερ ευδαίμων χώρα πάντα τ’ αγαθά φέρει», δηλαδή, η Παιδεία, όπως η εύφορη γη, παράγει όλα τα αγαθά.

Ευτυχώς όμως, που ο πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με το μήνυμα που έστειλε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μας θύμισε τις Αξίες για την Πατρίδα, μας θύμισε τα λόγια του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά (1859-1943).

Είπε, λοιπόν, ο Επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής, ότι «Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα, με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα», για να συνεχίσει «Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη, Χρόνια Πολλά Μακεδονία».

Η εκλεκτή του Μητσοτάκη, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είπε απλώς ένα ξερό «Χρόνια Πολλά» και αυτό ήταν όλο. Μάλλον ζούσε εκτός τόπου και χρόνου.

Για τον Πρωθυπουργό, ο Απολογισμός των ΚΑΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ θα πληρωθεί την ημέρα των Πρόωρων Εκλογών την ερχόμενη Άνοιξη.

Ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, ήρθε στην Πατρίδα μας η Καγκελάριος της Γερμανίας, λίγο πριν παραδώσει την εξουσία και μας θύμισε αυτό που είπε ο Ιούλιος Καίσαρ, το 47 π.Χ., στην Ρωμαϊκή Σύγκλητο «Veni, Vidi, Vici», δηλαδή «Ήλθον, Είδον και Ενίκησα».

Η μοιραία αυτή γυναίκα, που κατέστρεψε την Ελλάδα, με την συγκατάθεση των Ελλήνων κυβερνώντων, για να σώσει τις Γερμανικές και τις Γαλλικές Τράπεζες, δεν μας είπε ότι προχθές ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας της ζήτησε από την Ελλάδα να «πάρει πίσω» 7.100 λαθρομετανάστες ώστε έτσι η χώρα μας να γίνει ένα απέραντο στρατόπεδο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Τα λόγια ήταν καλά. Τα έργα της, όμως, ήταν κάκιστα, για την Πατρίδα μας.

Το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας και οι πράξεις του μας θυμίζουν την φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή «Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο».

Έτσι άλλοι, προ ολίγων ετών, επί ΣΥΡΙΖΑ της έλεγαν «Go Home», δηλαδή «Φύγε, Πήγαινε Σπίτι σου», ενώ επί Ν.Δ. της λένε «Ωσαννά, Ευλογημένος ο Ερχόμενος».

Να γιατί η Ελλάδα είναι για ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΑΤΑ.

ΑΡΓΑ θυμήθηκε η Μέρκελ τους ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Μητσοτάκης κακώς έκανε, που την κάλεσε στην κατεστραμμένη χώρα μας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή