Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άμεση αντίδραση μετά το δημοσίευμα του Trikalanews.gr για τα σκουπίδια στην Όθωνος

Ιδιαίτερα θετική έκβαση φαίνεται να είχε η δημοσίευσή του Τrikalanews.gr κατά την οποία αναδείχθηκε το πρόβλημα έλλειψης κάδων στην παρόχθια οδό απέναντι από τα εκδοτήρια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Όπως μας ενημερώνει με ευχαριστήρια επιστολή του, ο απελπισμένος συμπολίτης μας που έλαβε την πρωτοβουλία και τοποθέτησε τον αυτοσχέδιο κάδο, μετά την προβολή της κίνησης τα σκουπίδια μειώθηκαν με τον κόσμο να κατανοεί ότι δεν είναι λύση να τα πετούν στο ποτάμι, ενώ ο δήμος Τρικκαίων ενεργοποιήθηκε προκειμένου να βρει λύση. Βέβαια, ο αυτοσχέδιος κάδος, εξαφανίστηκε …νύχτα και αυτό είναι το δυσάρεστο.

Εμείς πάντως, διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να παραμένουμε ανοιχτοί στην κοινωνία των πολιτών και να προβάλλουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και όχι μόνο.

Το ευχαριστήριο μήνυμα προς το Τrikalanews.gr

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ για το άρθρο σας γιατί το θέμα αυτό συζητήθηκε στο δημαρχείο μόνο μετά από την ανάρτηση σας.

Την επόμενη μέρα μετά από την προβολή σας στο διαδίκτυο θυμήθηκαν να το συζητήσουν!

Ψάχνουν να βρουν ποιος ευθύνεται, ποιος θα τα πληρώσει, τι χρώμα θα έχουν και πότε θα βγει μελέτη για να τοποθετηθούν.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στον κάδο που τοποθέτησα και δεν υπήρχαν σκουπίδια στα καταστήματα, μπροστά στο πεζοδρόμιο, ούτε στα καλαθάκια από τα ποδήλατα μας και προτιμούσαν να πετάνε τα σκουπίδια τους στον κάδο που τοποθέτησα.

Στείλανε έναν υπάλληλο του δήμου να καθαρίσει με καμάκι γύρω γύρω και χθες νύχτα, μάζεψαν και το χαρτονάκι που έβαλα και πλέον μπορεί ο κόσμος να πέτα τα σκουπίδια του πάλι ελεύθερα στο ποτάμι και στα πεζοδρόμια γύρω.

Επικοινωνώ μαζί σας να σας ευχαριστήσω γιατί ήσασταν οι μοναδικοί που προβάλανε  αυτό το πρόβλημα».

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή