Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άμεση επέκταση του δικτύου της ΔΕΗ στο Σκλήθρο ζητά ο Κόκκαλης από τον Σκρέκα 

Την ανάγκη επέκτασης του υφιστάμενου δικτύου της ΔΕΗ της Τοπικής Κοινότητας Σκλήθρου του Δήμου Αγιάς, επισημαίνει ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αναφορά του στον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά την επιστολή του Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Σκλήθρου προς τον ΔΕΔΔΗΕ σύμφωνα με την οποία αιτείται την επέκταση του υφιστάμενου δικτύου της ΔΕΗ που βρίσκεται ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Σκλήθρου και αποτελεί συνέχεια του δικτύου της ΔΕΗ από τα παράλια του Δήμου Αγιάς, προκειμέ- νου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της Κοινότητας.

Όπως επισημαίνεται και από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σκλήθρου, λόγω της ορεινής γεωγραφικής θέσης της περιοχής και του έντονου ανάγλυφου ,κατά τη χειμερινή περίοδο επικρατούν συχνές και πυκνές χιονοπτώσεις, οι οποίες επιδεινώνουν την κατάσταση του δικτύου της ΔΕΗ και έχουν ως συνέπεια την εμφάνιση συνεχών και πολύωρων διακοπών ρεύματος. Οι διακοπές αυτές προκαλούν σημαντικά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής αλλά κυρίως θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των ηλικιωμένων και των ανθρώπων με επιβαρυμένη κατάσταση υγείας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή