Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Μέτωπο Λαού Τρικάλων»: Συγκέντρωση για νέο ξεκίνημα αγώνων

Ο Τσίπρας μιλά τελευταία για «προσέλκυση επενδύσεων» πιο πολύ και από τον Κυριάκο. Ο Μακρόν μας υποσχέθηκε «επενδύσεις». Η Ελντοράντο Γκολντ εκβιάζει για καλύτερο «επενδυτικό περιβάλλον», για να παραμείνει η «επένδυσή» της. Τέλος, όλοι οι «Παπαχελάδες» απαιτούν εδώ και τώρα την κατάργηση και των τελευταίων «εμποδίων» για την πλήρη ασυδοσία δράσης του κεφαλαίου στην πατρίδα μας.

Σε 7 χρόνια πέτυχαν μια απίστευτη «εσωτερική υποτίμηση», δηλαδή τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, κατακρεούργησαν όλα τα δικαιώματά του (πρώτα από όλα τα εργατικά) και επιδείνωσαν σοβαρά το πλαίσιο προστασίας του περιβάλλοντος. Δημιούργησαν συνθήκες «τριτοκοσμικές», δηλαδή ιδανικές, σε επίπεδο Ευρώπης, για την άνθηση των ντόπιων και ξένων «επενδύσεων», που ονειρεύονται οι απανταχού νεοφιλελεύθεροι.

Η «Νέα Ελλάδα» είναι ήδη εδώ. Είναι η Ελλάδα που μας θέλουν να ζούμε για ένα κομμάτι ψωμί και χωρίς δικαιώματα. Αυτή την Ελλάδα δεν την δημιούργησε ο Ελληνικός λαός και δεν είναι για το καλό του. Είναι σε βάρος του και δεν του ανήκει. Πιστεύουμε ότι ο Ελληνικός λαός δεν είπε και δεν πρόκειται να πει το τελευταίο «ναι» που θέλουν. Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι! Αγωνιζόμαστε κόντρα στις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς, τους φόρους, τα χαράτσια τύπου ΕΝΦΙΑ, τις διακοπές νερού και ρεύματος, το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων.

Το «Μέτωπο Λαού» καλεί σε νέο ξεκίνημα αγώνων.

Σήμερα στις 8.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Ληθαίο» γίνεται συγκέντρωση πολιτών για να αγωνιστούμε για όλα τα παραπάνω.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή