Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Μέτωπο Λαού» Τρικάλων: Με την αντίσταση σώζεται η λαϊκή περιουσία

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα κατά των Κατασχέσεων και των Πλειστηριασμών και συγκεντρώθηκε χθες στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων, αποτρέποντας τον εκπλειστηριασμό σπιτιών και καταστημάτων χειμαζόμενων συμπολιτών μας.

Το Κίνημα, εφαρμόζοντας στην πράξη σωστά το πλαίσιο του αγώνα, με τρόπο δίκαιο και δημοκρατικό, έδωσε άδεια και έγινε ένας πλειστηριασμός, επειδή το ήθελε και το ζήτησε απ’ το Κίνημα ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος (δηλαδή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που εκπλειστηριάστηκε).

Ως Μέτωπο Λαού εκτιμούμε ότι ξεκίνησε ένας νέος γύρος αγώνα κατά των πλειστηριασμών στα Τρίκαλα. Αγώνας πιο μαζικός και πιο αποτελεσματικός που δεν θα επιτρέψει κανένα πλειστηριασμό σε βάρος της περιουσίας του λαού.

Ταυτόχρονα, το Κίνημα με την ωριμότητα που το διακρίνει, θα μπορεί να ξεχωρίζει και να επιτρέπει τους δίκαιους πλειστηριασμούς (π.χ. για ικανοποίηση εργατικών απαιτήσεων, περιπτώσεις που το επιθυμεί ο ίδιος ο ιδιοκτήτης κ.λπ.).

Απ’ τη μεριά μας θα κάνουμε το παν ο κόσμος (πληττόμενοι και αλληλέγγυοι) στο Ειρηνοδικείο να αυξηθεί κατακόρυφα την ερχόμενη Τετάρτη και κάθε Τετάρτη.

Η στάση Τρικαλινών συμβολαιογράφων (ευτυχώς λίγων) να επιμένουν να εργάζονται υπέρ των τραπεζών και σε βάρος του πολύπαθου λαού μας προβληματίζει. Η επίκληση της επαγγελματικής τους απασχόλησης δεν αρκεί. Υπάρχουν δουλειές και δουλειές. Υπάρχουν δουλειές που δεν γίνονται!

Ήρθε η ώρα να σπάσει ο (αδικαιολόγητος) φόβος που διακατέχει ακόμα ένα τμήμα του λαού. Το μόνο που έχετε πια να χάσετε είναι οι αλυσίδες σας! Ελάτε ΟΛΟΙ στα Ειρηνοδικεία να σώσετε τα σπίτια σας και να τρέψετε τα κοράκια σε άτακτη φυγή!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

«Μέτωπο Λαού» Τρικάλων
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή