Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Μηδενική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων για στήριξη του «Κοινωνικού Παντοπωλείου»

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ελάχιστοι ήταν οι Τρικαλινοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Τρικκαίων με εισιτήριο τρόφιμα για την παρακολούθηση του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα με «αντίπαλες» τις ομάδες της Εθνικής Ενόπλων και της Κ-19 του Α.Ο. Τρίκαλα.

Οι κερκίδες πήραν χρώμα …χακί αφού έδωσαν βροντερό παρών οι σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της ΣΜΥ σε έναν αγώνα που παρακολούθησε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας που αφίχθη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σιμορέλη και της Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου.

Την ποδοσφαιρική αναμέτρηση, παρακολούθησε και ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος που έφθασε αργότερα στο γήπεδο συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ντίνο Μπάρδα.

Παρόντες στο γήπεδο, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Δημήτρης Τσιπίδης, ο αντιπλοίαρχος ΠΝ, διευθυντής ΑΣΑΕΔ και Εκπρόσωπος Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γεώργιος Τζαμάκος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα Δημήτρης Μπαταγιάννης, ο προπονητής του Α.Ο. Τρίκαλα Σωτήρης Αντωνίου και πολλοί ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Τ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές υπό την καθοδήγηση του Κώστα Καρακούση ηττήθηκαν με 2-1. Τα γκολ της Εθνικής πέτυχαν οι Γιαννιτσάνης και Μπουρνάζος ενώ για τα Τρίκαλα σκόραρε ο Παρθένης. 

Οι διοργανωτές που έδωσαν μέχρι και συνέντευξη τύπου για να προβάλλουν τον ποδοσφαιρική αναμέτρηση, θα πρέπει να έμειναν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, βλέποντας τις μετρημένες στα δάκτυλα των δύο χεριών σακούλες με λίγα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, ενώ οι προσδοκίες τους, ήταν σαφώς πολύ μεγαλύτερες αφού κινητοποίησαν …βαν της Δημοτικής Αστυνομίας για να μεταφέρει τα τρόφιμα, όταν η ποσότητα όπως κατέγραψε το trikalanews.gr μπορούσε να κουβαληθεί στα …χέρια…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή