Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Μπάρμπεκιου πάρτι για τους Αστυνομικούς στα Τρίκαλα

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A), πιστή και φέτος στις υποσχέσεις της, για 3η συνεχή χρονιά, θέλοντας να χαρίσει τόσο στους συναδέλφους όλους όσο και στις οικογένειές τους, στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, διοργάνωσε με επιτυχία, την Κυριακή στις 18 Ιουνίου στο Πλατανόδασος Διαλεκτού, την 3η Εαρινή συνάντηση- γιορτή- μπάρμπεκιου πάρτυ. 

Μία εκδήλωση που καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός, η οποία  επαναλαμβάνεται κάθε έτος και να σηματοδοτεί τόσο την έναρξη του καλοκαιριού όσο και το τέλος της σχολικής χρονιάς για τα παιδιά μας.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Διευθυντής της Δ.Α Τρικάλων, Α/Δ΄ Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου,  ο Πρόεδρος του Τ.Δ.Μ. Τρικάλων Απόστολος Τάτσιος, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρισας Αχιλλέας Καλαμπούκας με την Γ.Γ ραμματέα Αφροδίτη Λιάκου και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Χρήστο Γιαννόπουλο, ο Γ. Γραμματέας της Τ.Δ. Καρδίτσας Νικόλαος Γούσιας, κ, ο Β. Γενικού Γραμματέα της Τ.Δ. Ιωαννίνων Χρήστος Παργινός, Αξιωματικοί Διοικητές Υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων, πλήθος συναδέλφων και φίλων της Ι.Ρ.Α. με τις οικογένειες τους (περίπου 300 άτομα), οι οποίοι μας στήριξαν για ακόμη μια φορά.

Η IPA Τρικάλων υπόσχεται μελλοντικές, δυναμικές και καινοτόμες εθελοντικές δράσεις.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή