Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Μπαταγιάννης: «Όχι και να αποχωρήσω κιόλας»

Ο μεγαλομέτοχος του Α.Ο.Τ., Δημήτρης Μπαταγιάννης, τοποθετήθηκε εφ’ όλης της ύλης, μέσω της «Metrosport» για όλα τα σημαντικά ζητήματα της ομάδας του, όσο φυσικά και για την κατηγορία.

Αρχικά, ο Μπαταγιάννης διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησής του, ενώ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του Α.Ο.Τ., στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στους αρμόδιους φορείς.

«Υπάρχει όντως απογοήτευση από την πλευρά μου. Από το καλοκαίρι ακόμη. Δεν είναι κάτι τωρινό, αλλά όχι και να αποχωρήσω κιόλας. Δεν έχω πρόθεση να αποχωρήσω από την ομάδα», ήταν επί λέξει οι πρώτες του κουβέντες μέσω της «Μ» για να συμπληρώσει.
«Ισως και ο κόσμος μας να έχει κουραστεί, βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να είναι τόσα χρόνια στην ίδια κατηγορία. Προσπαθεί να έρθει κοντά στην ομάδα, θέλοντας να δει βεβαίως το κάτι παραπάνω. Είναι λογικό…».

«Ομάδα που χτίστηκε για την άνοδο»

Θα μπορέσει φέτος ο Α.Ο.Τ. να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League; «Η ομάδα χτίστηκε για την άνοδο. Βέβαια, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Μπορεί να έχεις κάνει μεγάλη προετοιμασία και μπορεί κάποια στιγμή να κάνεις ‘κοιλιά’. Το θέμα είναι το πρόσωπο που θα βγάλει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να έχει διάρκεια», σημείωσε ο Μπαταγιάννης.

«Κάτι κερδίσαμε ως κατηγορία»

Ποια είναι η άποψη του για το θέμα των εσόδων, αλλά και τις συζητήσεις με Βασιλειάδη και ΕΡΤ; «Τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν έσοδα. Τουλάχιστον, φέτος, κάτι έγινε. Δεν μπορούν να σου λύσουν φυσικά όλα τα προβλήματα, αλλά κάτι ήταν. Αξιζε, έστω την αναμονή, με την έννοια ότι κερδίσαμε κάτι ως κατηγορία.

Το προϊόν της κατηγορίας έχει αλλάξει, έχει αναβαθμιστεί. Οι ομάδες είναι πιο δυνατές. Πιστεύω, ότι δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και εύκολοι αντίπαλοι, γιατί όλοι θα κοιτούν να είναι μέσα στη δεκάδα, λόγω της αναδιάρθρωσης. Αισιοδοξώ και πιστεύω ότι θα γίνει καλό Πρωτάθλημα».

«Μεγάλη βοήθεια, αν…»

Τί γίνεται στο θέμα της διαιτησίας; Θα αναλάβουν τα έξοδα οι Π.Α.Ε. ή θα βρεθεί λύση; «Αυτό το θέμα είναι στον… αέρα. 
Γίνονται ακόμη προσπάθειες. Αν το πετύχουμε, θα είναι μεγάλη βοήθεια. Κοιτάξτε. Αν δεν υπάρχει Football League, δεν υπάρχει Super League. Αυτό έχω καταλάβει στα χρόνια ενασχόλησης μου με την ομάδα.

Η μία κατηγορία συνδέεται με την άλλη. Η Football League έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Αλλωστε, κάτι έχει αλλάξει στην κατηγορία. Επομένως, πιστεύω ότι πρέπει να έχει και ανάλογη αντιμετώπιση…

Μην το ξεχνά κανείς αυτό. Η Football League είναι επαγγελματική κατηγορία. Εχει ΙΚΑ, Εφορία, έχει τα πάντα. Θέλει και υπομονή. Πρέπει να σκύψουν περισσότερο οι αρμόδιοι στο θέμα της κατηγορίας», δήλωσε μέσω της «Μ» ο ισχυρός άνδρας του Α.Ο.Τ.
 
«Ατού ο κόσμος»

Στο τέλος, έστειλε το μήνυμα του στους φιλάθλους των Τρικάλων. «Οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται με τον κόσμο στο πλευρό σου. Εχεις τον κόσμο και περπατάς… Ηταν εξάλλου το μεγάλο ατού των ομάδων, οι οποίες έκαναν την υπέρβαση. Το πέτυχαν, όταν είχαν δίπλα τον κόσμο τους». Οσο για τους παίκτες; Τί θα τους έλεγε; «Πιστεύω, ότι έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν και να βρίσκονται σε μία πιο υψηλή κατηγορία».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή