Ελλάδα

«Μπλόκο» σε 24 τόνους φιστίκια με σαλμονέλα

1 Aug 2017

Στην απαγόρευση εισαγωγής φορτίου φιστικιών με κέλυφος (πιστάκια) προέλευσης Ιράν συνολικού βάρους 24.000 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο και δειγματοληψία στο χώρο του Γ’ τελωνείου του Πειραιά σε 480 σάκους με φυστίκια προέλευσης Ιράν συνολικού βάρους 24.000 κιλών, οι ελεγκτές προχώρησαν στην απαγόρευση της εισαγωγής, λόγω παρουσίας σαλμονέλας.

Το συγκεκριμένο προϊόν θα επιστραφεί στη χώρα προέλευσής του.

 

Κλόουν διασκεδάζει παιδιά σε καλοκαιρινή εκδήλωση σε χωριό του Δήμου Τρικκαίων.

Πολιτιστικό Καλοκαίρι για παιδιά σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Παραστάσεις Καραγκιόζη, ανιματέρ και αφήγηση παραμυθιού σε 18 χωριά από 4 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου …
Διεθνής παρουσία και μετάλλια για τον Α.Σ. ΖΕΥΣ Τρικάλων στο Bavaria Open

Διεθνής παρουσία και μετάλλια για τον Α.Σ. ΖΕΥΣ Τρικάλων στο Bavaria Open

Πέντε αθλητές του Α.Σ. ΖΕΥΣ Τρικάλων διακρίθηκαν στο διεθνές Bavaria Open 2025 στη Νυρεμβέργη, επιστρέφοντας με δύο μετάλλια και πολύτιμες …
Ζάρκο: Η ομάδα που μας ανέβασε, μένει ενωμένη!

Ζάρκο: Η ομάδα που μας ανέβασε, μένει ενωμένη!

Ο Α.Ο. Ζάρκου διατηρεί τον βασικό κορμό παικτών που εξασφάλισαν την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική, με στόχο τη σταθερότητα και …
Συγκέντρωση ιδιοκτητών και εργαζομένων συνεργείων αυτοκινήτων Τρικάλων με πανό διαμαρτυρίας έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλίας, ενάντια στο Ψηφιακό Πελατολόγιο.

Διαμαρτυρία συνεργείων αυτοκινήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι ζητούν απόσυρση του Ψηφιακού Πελατολογίου – Έντονη συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.