Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Μπορεί και να ψάχνουν την ψήφο τους Παπαστεργίου και …Μπάτζιος

Μια «ερτζιανή» αναφορά του Χρήστου Μπάτζιου ότι …γουστάρει τον Δημήτρη Παπαστεργίου ως Δήμαρχο, έδωσε την …λαβή για σχόλια χωρίς να προστεθεί και η … «ουρά» της αναφοράς που ήταν «εφόσον δεν αντιτίθεται (άρα ασπάζεται) την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ουκ ολίγες φορές σε συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων έχει επιτεθεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ (και «στοχοποιεί» τον Δημήτρη Παπαθανασίου σε αρκετές περιπτώσεις που «έβαλε πλάτη» για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία άσχετα αν ο τελευταίος το έχει δηλώσει δημόσια άπειρες φορές ότι το … σκυλομετάνιωσε ), αλλά από την άλλη στο πλαίσιο της πολιτικής Παπαστεργίου «και με τον χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ», έκανε …τεμενάδες σε Κυβερνητικά στελέχη που επισκέφθηκαν την πόλη, χάνοντας την ευκαιρία να «ρίξει πόρτα» σε εκφραστές πολιτικής που οδήγησαν την πλειοψηφία των δημοτών τους σε εξαθλίωση και να αποκτήσει έτσι λαϊκή αποδοχή που δεν μπορούν να την δώσουν σε τέτοιο βαθμό τα …κόμματα.

Ο κ. Μπάτζιος ως εκπρόσωπος της νέας πολιτικής «κάθε σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», προφανώς …γοητεύεται από ένα Δήμαρχο που μπήκε …νύχτα σε τραπεζικούς λογαριασμούς και κατέσχεσε χρήματα ακόμη και από τραπεζικούς λογαριασμούς ανήμπορων ανθρώπων.

Και αν η αρμόδια Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου «επιβραβεύεται» με την διεκδίκηση θέσης στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, ο πολιτικός της Προϊστάμενος «επιβραβεύεται» με …καλά λόγια (προς το παρόν) από ιδεολογικούς του αντιπάλους…

Το σίγουρο είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα συμμαχήσει και με τον …διάολο» προκειμένου να κάνει …ροζ τον εκλογικό χάρτη της χώρας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά μέσα σε αυτόν τον «έρωτα» Χρήστου Μπάτζιου προς Δημήτρη Παπαστεργίου, που ακριβώς βρίσκεται η …ΝΔ βλέποντας το «φλερτ» που έγινε δημόσιο του ΣΥΡΙΖΑ για ένα δικό της (;) παλληκάρι.

Μήπως ήρθε η ώρα να «αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά» και να …ξαμολήσει το …γκεσέμι της Χρήστο Μιχαλάκη και να ψάχνουν την ψήφο τους Παπαστεργίου και …Μπάτζιος στην κάλπη των εκλογών για τον Δήμο Τρικκαίων;

Χώρια που θα «ανακουφίσει» τους υπόλοιπους «γαλάζιους» που διεκδικούν θέση στο ψηφοδέλτιο των Εθνικών εκλογών…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή