Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​My market: «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω»

Τα My market, πιστά στην δέσμευσή τους για υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριοποίηση, ξεκίνησαν το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πάμε Μπροστά- Δίνουμε Πίσω». Με βασικό άξονα δράσης το περιβάλλον και στο επίκεντρο τις τοπικές κοινότητες, το πρόγραμμα στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω στοχευμένων δράσεων σε επιλεγμένα σημεία στις γειτονιές της πόλης, μετατρέποντάς τα σε χώρους πρασίνου.
 
Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει τον Ιούνιο του 2018 με δύο σημαντικές αστικές παρεμβάσεις. Η πρώτη δράση θα υλοποιηθεί στην Πλατεία Ταπητουργείου στον Βύρωνα, με την σύμπραξη της ομάδας εθελοντικής δράσης των εργαζομένων των My market και της εθελοντικής ομάδας της ethelon, ενώ η δεύτερη δράση θα υλοποιηθεί στο Ίλιον. Στόχος της εταιρείας είναι μέσα στο 2018 να υλοποιηθούν παρόμοιες δράσεις στην πρωτεύουσα και την ελληνική περιφέρεια.
 
Στρατηγικός συνεργάτης του προγράμματος είναι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ethelon, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία.
 
Τα My market, μια 100% ελληνική εταιρεία, με βασική αρχή το ηθικό επιχειρείν, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας και αναλαμβάνει συστηματικά πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας.
 
«Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν κεντρικό πυλώνα της στρατηγικής της εταιρείας, της οποίας η επιχειρηματική πορεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την βιώσιμη ανάπτυξη. Βασικός στόχος των My market είναι το Πρόγραμμα «Πάμε Μπροστά-Δίνουμε Πίσω» να υλοποιηθεί σε πανελλαδική κλίμακα σε βάθος χρόνου». Δήλωσε η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Γενική Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της METRO AEBE.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή