Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αναβολή των αυριανών πλειστηριασμών λόγω …Ερντογάν και …Γρηγορόπουλου

Η Κυβέρνηση επικαλούμενη την αδυναμία «αστυνόμευσης» των πλειστηριασμών λόγω διάθεσης αστυνομικών δυνάμεων για την επίσκεψη Ερντογάν και τις κινητοποιήσεις για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ζήτησε από τον Σύλλογο Συμβολαιογράφων Αθήνας- Πειραιά, να αναστείλει τους πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί για αύριο κατ’ εξαίρεση.
Η ανακοίνωση αυτή δεν πτόησε την «Λαϊκή Ενότητα» που ανακοίνωσε πως «Δίνουμε δυναμικό ΄΄παρών΄΄ στα Ειρηνοδικεία και αυτήν την Τετάρτη παρά την απόφαση των Συμβολαιογράφων για αναστολή των πλειστηριασμών με πρόσχημα την έλευση Ερντογάν. Η Κυβέρνηση είναι πανικόβλητη από την μαζικοποίηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και από την κοινωνική αγανάκτηση για την αρπαγή της  λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.
Παρά το γεγονός όμως ότι πλειστηριασμοί για αύριο έχουν  ανασταλεί στελέχη και μέλη της ΛΑ.Ε θα δηλώσουν, συμβολικά και  αγωνιστικά, «παρών» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (οδός Λουκάρεως 14) και σε  όλα τα ειρηνοδικεία, καθιστώντας σαφές ότι ο αγώνας κατά της υφαρπαγής  των λαϊκών κατοικιών θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.
Δεν μας φοβίζουν οι επ’ αυτοφώρω συλλήψεις, η χρήση αστυνομικής βίας και η ρίψη χημικών. 
Θα είμαστε στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας και αύριο Τετάρτη και κάθε  Τετάρτη, μέχρι την τελική νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή